California State University, Northridge

dramauddannelse i californien - Læs drama i californien

Marthe studerer i Californien

Marthe studerer en bachelor i Drama på California State University, Northridge. Her er hun på sit livs eventyr, og hvem ved, måske banker Hollywood på døren i fremtiden?

Navn: Marthe Wendelborg
Uddannelse: BA in Theatre
Universitet: California State University Northridge

Hvor langt er du på din uddannelse?

Jeg er på mit første år, og har ca 1,5 tilbage.

Hvorfor valgte du dette universitet og denne uddannelse?

Jeg ville gerne være midt i det hele. Universitetet er beliggende centralt og i nærheden af alt jeg har brug for - og alligevel et stykke væk fra den værste trafik. Og når jeg nu studerer for at blive skuespiller, så er Los Angeles ikke det værste sted at befinde sig.

Hvad har du lært indtil videre?

Jeg lærer hele tiden nye ting inden for drama; f.eks. ting som hvordan man skal bruge sin stemme og selvfølgelig en masse praktiske også. Derudover har jeg valgt at supplere op med fag som psykologi, politik, astronomi og et par andre kurser, jeg ellers ikke ville have haft mulighed for at tage. Mulighederne er uendelige, og du kan tilrettelægge dit skema mere eller mindre som du har lyst til.

Hvordan vil du beskrive universitetet og atmosfæren?

Selv om det er et stort universitet med flere tusinde studerende, føler du dig aldrig helt fortabt. Der er mange cool steder og aktiviteter, og der er plads til alle typer. Bygningerne er lækre, og jeg finder ind imellem stadig steder på campus, jeg ikke vidste eksisterede.

studér drama i los angeles på csun

Hvor bor du henne, og hvordan fandt du din bolig?

Jeg bor i en delt lejlighed tæt på campus. Jeg fik et tip fra en mine klassekammerater, som tidligere havde boet samme sted. Det er primært studerende, der bor her og du har lidt mere frihed ved at bo off-campus frem for hvis du bor i dorms. Der er pool, jacuzzi, 24-timers studieområde og et træningscenter. Det er ret lækkert.

Hvad er planen, når du er færdig med at studere?

Jeg har virkelig forelsket mig i Californien, og drømmer om at blive boende, når jeg er færdig. Jeg overvejer at tage et praktikophold, og så må vi se, hvad fremtiden bringer. 

stranden er din baghave på csun

Har du nogle gode råd for fremtidige studerende?

Vær open-minded og udnyt alle de muligheder, som universitetet tilbyder. Det kan også være en god idé, hvis du har mulighed for det, at få et job på campus. På den måde kan du både møde nye venner og tjene lidt ekstra penge. Derudover er det også oplagt at blive medlem af de forskellige Facebookgrupper. Det er virkelig genvejen til at møde folk, finde et sted at bo eller få gode råd, hvis du skal rejse rundt. Derudover er det også en god idé at få fat i en bil, så du kan komme nemt rundt i Los Angeles.

Hvorfor søgte du via KILROY?

Det var meget nemt for mig at søge gennem en agent, som kunne hjælpe med alt det praktiske som ansøgningsprocessen, information om legater og alt det praktiske. USA har et anderledes system end herhjemme, og der var ofte ting, som jeg ikke havde skænket en tanke, som jeg fik hjælp til. Og så var det bare fedt at få hjælp af nogen der kender alt til det universitet, jeg gerne ville søge ind på.

Lyder California State University, Northridge fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt