California State University, San Marcos

Læs på California State University San Marcos
 

Studier på California State University San Marcos

California State University San Marcos (CSUSM) ligger i hjertet af den sydlige del af Californien - tæt på kysten. Det er et intet mindre end fantastisk sted at bo, når du skal læse i USA. Universitetet bryster sig af både at holde et højt akademisk niveau, samtidig med at du bor i fantastiske omgivelser i Californien.

Nedenfor finder du generel information om at studere på California State University San Marcos (CSU San Marcos / CSUSM). De øvrige sider giver dig information om uddannelserne, campus & bolig, livet som studerende i San Marcos og ansøgningsprocessen. Du kan også læse enten Stine eller Mortens studiehistorier fra universitetet her.

6 gode grunde til at læse på California State University San Marcos

 1. Universitetet har mere end 150 studenterdrevede klubber og organisationer, som du kan tilmelde dig. 
 2. Du får undervisning i mindre klasser, og studerende-til-fakultet-raten er 24:1, og 75% af klasserne har under 40 studerende hver.
 3. CSU San Marcos er blevet kåret som det sikreste 4-års universitet i Californien flere år i træk. 
 4. Universitetet er akkrediteret af Western Association of Schools and Colleges (WASC).
 5. Du kan vælge mellem mange forskellige studieretninger og fag til meget overkommelige tuition fees. 
 6. Du har masser af muligheder for at blive involveret, og kan glæde dig til at møde både lokale og internationale studerende.

Hvad kan jeg læse på CSU San Marcos?

Du kan læse:

 • En bachelor,
 • En kandidat,
 • Ét semester eller to (study abroad).

Du kan læse et stort udvalg af fag og kurser på CSUSM. Vi anbefaler, at du læser mere om de forskellige uddannelser her på CSUSM og kontakter vores studievejleder, hvis du ikke kan finde dit ønskede studie eller fag.

Campus på CSUSM
Campus på California State University San Marcos

Hvad koster det at læse på CSU San Marcos?

Tuition fees til CSU San Marcos varierer afhængig af, om du ønsker at læse på bachelor- eller kandidatniveau eller blot vil tage et enkelt eller to semestre. Vores studievejledere kan sende dig de præcise priser på dit drømmestudie, ligesom de har mulighed for at sende dig et estimeret budget over dine leveomkostninger i Californien. 

Hvis du har spørgsmål til enten specifikke studier, fag eller økonomien i et studieophold, så kontakt vores studievejledere. KILROY tilbyder i øvrigt gratis studievejledning.

Fun facts om CSU San Marcos

 • CSUSM  er placeret ved i hjertet af den sydlige del af Californien, ikke langt fra stranden (der er mere i et studieophold end studierne selv - vi ved det!)
 • Relativt lille universitet med godt 11.000 studerende, hvorfor du vil have tæt kontakt med underviserne.
 • 280 solskinsdage om året - og ja, alle dine venner bliver misundelige, når de ser den farve, du kommer hjem med.
 • CSUSM har internationale studerende fra mere end 45 forskellige lande i verden, så du kommer til at rejse hjem igen med et stort internationalt netværk.
 • Mere end 150 klubber og studenterorganisationer, som du kan tilmelde dig. Hvis du altid har drømt om at lære at danse mavedans, så har du chancen nu!

Benyt muligheden for at surfe i Californien
CSUSM ligger tæt på kysten i Californien... Hvis altså du lige trænger til et break?

Hvordan kan KILROY hjælpe mig med at studere på CSUSM?

KILROY tilbyder gratis studievejledning, og vi skal nok hjælpe dig hele vejen fra de indledende spørgsmål om at studere i Californien til ansøgningsprocessen og til din ankomst i San Marcos. Derudover kan vores studievejledere hjælpe dig med et estimeret budget over dine udgifter i forbindelse med et studieophold på CSUSM. Skriv til os for at høre mere om dine muligheder for at studere på California State University San Marcos.

Læs mere om CSUSM

Lyder California State University, San Marcos fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt