California State University, San Marcos

Ansøg til California State University San Marcos

Ansøg til California State University San Marcos

Uddannelsessystemet er anderledes i USA sammenlignet med Danmark. Hvis California State University San Marcos har fanget din interesse, så kontakt en af vores studievejledere for at få mere information. Vi kan give dig vejledning om, hvad der skal til, før du kan studere på CSUSM enten som bachelor-, kandidat- eller study abroad-studerende.

KILROY er CSUSM's officielle repræsentant i de nordiske lande, Holland og Belgien, og vi kan hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vores studievejledere kender (stort set) alle svarene på dine spørgsmål, og de hjælper gerne med både ansøgning og andre praktiske ting.

Adgangskrav til California State University San Marcos

CSUSM's adgangskrav er et fint karaktergennemsnit fra dine seneste studier. Universitetet accepterer study abroad-studerende fra en ungdomsuddannelse (f.eks. HHX eller STX). Hør mere om specifikke adgangskrav ved at kontakte en af vores studievejledere.

Hvad er engelskkravene?

Du skal have gennemført en ungdomsuddannelse med en minimumskarakter på over gennemsnittet (som ikke må være mere end 5 år gammelt). Alternativt kan du tage en engelsktest som TOEFL eller IELTS. Engelskkravene kan dog variere fra land til land, og fra år til år - ja, og endda fra studie til studie, så vi anbefaler, at du kontakter os for at høre om kravene til det studie, du gerne vil ind på.

Hvornår skal jeg ansøge til CSUSM?

Eftersom CSUSM har løbende optagelse, anbefaler vi, at du sender din ansøgning så tidligt som muligt. Det akademiske år er delt op i to semestre, der starter i august og januar. Vores studievejledere kan hjælpe med de præcise ansøgningsfrister for de forskellige studier.

Ansøgningsblanketten

Kontakt venligst KILROY for at få tilsendt ansøgningsblanketten til CSUSM.

Lyder California State University, San Marcos fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt