California State University, San Marcos

Studielivet på CSUSM i San Marcos

Studerende i San Marcos

California State University San Marcos er beliggende i hjertet af den sydlige del af Californien - et fantastisk sted af være studerende i USA. Ikke langt fra campus finder du både nogle af Californiens bedste strande, hvor du både kan surfe, svømme og sejle. Universitetet er også tæt på både bjerge og ørken, så du kan også hike, stå på ski eller cykle. Denne del af Californien byder på et fantastisk klima året rundt (gns. mellem 18 og 24 grader), så du har masser af muligheder for at kaste dig ud i udendørsaktiviteter.

California State University San Marcos (CSUSM) er beliggende i North San Diego County, og har San Diego mod syd og Orange County samt Riverside County mod nord. Denne unikke beliggenhed tilbyder uendelige muligheder for fede afstikkere samt udendørsaktiviteter. Du er blot en kort køretur fra smukke hvide sandstrande, så hvorfor ikke tage en dukkert efter en hård dag i undervisningslokalet? Hvis du hellere vil et smut i ørkenen, kan du kommer hertil på ca. en times tid.

San Marcos City

San Marcos City tilbyder gode muligheder, hvad enten du gerne vil ud og spise eller ud og shoppe. Creekside Marketplace, Nordahl Center, Grand Plaza og Old California Restaurant Row er alle populære shoppe- og spisesteder. Derudover er der spændende byggeprojekter i San Marcos, der skal hjælpe til med at gøre byen til en regional shoppe-, spise- og underholdningsdestination. I nærheden finder du desuden Legoland, California Surf Musem, California Center for Arts og San Diego Zoo Safari Park.

Du finder desuden et folketeater samt både levende musik- og kunstorganisationer i San Marcos.

San Diego County

Det er hurtigt at komme fra San Marcos til San Diegeo. Her finder du et stort udvalg af underholdning inkl. teatre, koncerter, museer, barer og restauranter - nå ja, og Disneyland er blot en halv times kørsel fra campus. 

Hvis du godt kan lide at tage på en god trekkingtur, kan vi anbefale, at du besøger Palomar Mountain State Park. Oplev bjergenes rå skønhed og, hvis du er heldig, et aktivt dyreliv også. Den perfekte måde at blive helt klar i hovedet.

Surfing i San Diego
Nyd strandene i San Diego i Californien

5 fede aktiviteter i området omkring San Marcos 

Selvom San Marcos har meget at byde på hvad angår shopping og at gå ud, skal du på en mindre tur, for at finde de rigtig sjove ting! Men vi lover dig, at det er turen værd!

  1. Tag til en af de mange strande i området. De er alle sammen gratis for offentligheden, og du kan både svømme, surfe eller hænge ud med en kold øl.
  2. Brug din weekend i San Diego og besøg den gamle bydel og oplev den autentiske San Diego-vibe. Du kan besøge flere af de gamle smedjer, Seeley Stables, Stewart Hourse, Estudillo House og den ældste skolebygning i San Diego.
  3. San Marcos har et par lokale bryggerier, der er værd at besøge. Tag f.eks. en tur til Rip Current-bryggeriet eller Dos Desperados-bryggeriet. Hvis du er en ægte studerende, er du nødt til at smage de lokale øl.
  4. En ting du ikke må gå glip af, uanset hvor interesseret du er i sport, er en amerikansk fodboldkamp. Støt det lokale hold, San Diego Chargers, og få en vanvittig oplevelse sammen med de godt 70.000 øvrige tilskuere i det gigantiske stadion. 
  5. San Diego har 15 museer, så der skulle nok være ét, der kan vække din interesse. Hvis du ikke er så meget til de traditionelle museer, så besøg f.eks. California Surf Museum.

Studierabatter i San Marcos

Med dit ISIC-studiekort kan du få masser af rabatter og fordele i hele Californien samt resten af USA. Download ISIC's fordelsapp gratis, og udnyt de mange muligheder mens du er i udlandet. Hvad der er sparet, er tjent, som man siger. 

Klimaet i San Marcos

Det er svært at slå det milde klima, som San Marcos nyder godt af året rundt. Der falder i gennemsnit 28 cm regn om året, og den gennemsnitlige sommertemperatur er omkring 23 grader. Eftersom San Marcos har Stillehavet mere eller mindre i baghaven, falder temperaturerne sjældent til under frysepunktet om vinteren, eller overstiger 32 grader om sommeren.

Lej en bil eller en campervan i San Marcos

En god måde at opleve San Marcos' smukke omgivelser på, er ved at leje en bil eller en campervan, og så suse af sted på road trip i Californien. Vi kan altid være behjælpelige med at finde den billigste løsning, og husk, at vi har gode deals for studerende under 25!

Rejsen til San Marcos

Vi kan hjælpe dig med at arrangere din rejse til San Marcos. Vi har studievenlige flybilletter, og kan hjælpe dig med en fleksibel flybillet, hvis du gerne vil opleve mere af USA enten før eller efter dine studier. Hør mere hos din studievejleder hos KILROY.

Lyder California State University, San Marcos fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt