California State University, San Marcos

CSU San Marcos studiebolig

Campus & bolig på California State University San Marcos

Vil du gerne studere på California State University San Marcos, men ved ikke, hvor du skal bo henne? No problem, vi skal nok give dig en guide til, hvor du bør bo, og hvordan studielivet er i Californien.

Studiebolig i San Marcos

California State University San Marcos tilbyder veludstyrede boligmuligheder og arbejder sammen med flere forskellige boligudbydere. Du kan enten bo sammen med andre studerende i et større studieboligkompleks, eller beslutte dig for at bo privat til leje eller alternativt i et homestay med en amerikansk familie. Du kan vælge mellem følgende boligmuligheder:

On-campus bolig på California State University San Marcos

CSUSM tilbyder to forskellige muligheder for on-campus bolig: University Village Apartments (UVA) og the QUAD. Begge tilbyder moderne lejligheder, der er designet til studerende, der komme til CSUSM på studieophold. UVA tilbyder 9 eller 12 måneders leje. The QUAD tilbyder udelukkende 12 måneders leje for studerende, der påbegynder studiet i efterårssemestret. Vi anbefaler, at du ansøger tidligt, eftersom on-campus boligerne hurtigt bliver fyldt i månederne før semestret starter.

The QUAD består af fuldt udstyrede lejligheder, en moderne 'spillehule', et fitnesscenter og en swimmingpool. De studerende kan enten dele soveværelse, eller have et privat værelse (hvilket dog er noget dyrere). University Village Apartments (UVA) er en del ældre, men har ligeledes alle de faciliteter, som du har brug for... og mere til. Her får du også en swimmingpool, et cykelrum, et motionsrum, spillerum og meget mere. Her finder du nye venner på ingen tid, og du kan hænge ud med alle de andre studerende ved de mange sociale events. Begge er i gå-afstand fra campus, og der bliver, som nævnt, arrangeret masser af sociale events begge steder.

Vi anbefaler, at internationale førsteårsstuderende, som tager en hel uddannelse på CSUSM bor på campus til at starte med. Så får du en nem start på dit ophold, og kommer til at møde masser af nye venner fra starten. Hvis du overvejer at flytte til CSU San Marcos for et enkelt semester, er det en god idé at overveje at bo hos en værtsfamilie eller i privat lejlighed. Lejeperioden på campus er oftest for et helt akademisk år.

Homestay hos en amerikansk familie

Hvis du bor hos en amerikansk familie i et homestay, får du den bedste mulighed for at lære den amerikanske kultur og de amerikanske traditioner at kende. Mange studerende vælger at bo i et homestay i deres første semester på CSUSM.

Off-Campus bolig - hvis du vil bo for dig selv

Hvis du foretrækker at finde en privat bolig sammen med andre studerende, er de bedste muligheder San Marcos, Carlsbad, Escondido, Oceanside og Vista-områderne. Her finder I lejligheder til overkommelige priser. I kan kigge på lejligheder, værelser og andet off-campus bolig på denne side.

Vores studievejledere kan desuden give dig endnu mere information om boliger i området. 

Campus California State University San Marcos

CSUSM-campusset er beliggende i San Marcos, en lille og sikker bydel i det smukke sydlige Californien - omkring 50 km nord for San Diego og ca. 150 km syd for Los Angeles. Campus er lille og med en god vibe, og er omringet af et smukt bjerglandskab.Campus på CSUSM
Glæd dig til at dette smukke campus bliver din hverdag i San Marcos

Campus tilbyder mange forskellige faciliteter inkl. et stort moderne bibliotek, computerlokale, et sproglabratorium, en spisesal og et sundhedscenter. Derudover er campus meget belejligt placeret i nærheden af gode indkøbsmuligheder, restauranter, caféer, apoteker osv.

Campuslivet på CSUSM

CSUSM har omkring 14.000 studerende, inkl. 500 internationale studerende fra mere end 45 forskellige lande. Befolkningen i regionen er et mix af kulturer fra hele verden. Som international studerende kan du nemt finde internationale grupper, restauranter eller madmarkeder, som får dig til at føle dig hjemme i den sydlige del af Californien.

En af de bedste måder at udvide dit sociale netværk på, er ved at tilmelde dig en af de mange studenterdrevede klubber og deltage i de mange aktiviteter. CSUSM tilbyder 13 forskellige sportsgrene til både mænd og kvinder og mere end 100 forskellige sociale og akademiske studenterklubber og -organisationer.  

Dyrk sport under dit ophold i San Marcos
Atletikfaciliteterne på CSUSM's campus 

Få nye venner på dit studieophold
CSUSM's orienteringshold

Læs mere om studielivet på CSUSM i San Marcos her.

Transport fra campus til byen

Det er utrolig nemt at komme rundt i San Marcos. Offentlig transport er velorganiseret, og den moderne letbane, the Sprinter, der forbinder dig med bus og tog-ruter gennem San Diego County stopper relativt ofte på campus. Det giver dig gode transportmuligheder, hvis du gerne vil opleve Californiens mange spændende områder. Som studerende på CSUSM får du desuden rabat på offentlig transport.

Lyder California State University, San Marcos fristende?
Kontakt os!
Kontakt