Foothill-De Anza Colleges

Foothill-De Anza Colleges
 

Studier på Foothill-De Anza Colleges

Med en placering i hjertet af Silicon Valley, ligger både Foothill og De Anza colleges tæt på flere af Californiens berømte områder som Cupertino, Los Altos, Palo Alto og Stanford. Foothill College er placeret i området ved Los Altos-bjergene, mens De Anza College ligger i Cupertino. Til sammen er Foothill-De Anza et af de største college-områder i USA med 64.000 studerende om året.

Nedenfor finder du grundlæggende information om dét at studere på Foothill-De Anza Colleges i Californien. Vores øvrige sider giver dig mere information om uddannelser, by, bolig & campus samt ansøgningsprocessen

Du kan få en forrygende uddannelse, der er til at betale på Foothill-De Anza Colleges. Hvert af de to colleges har sin egen personlighed, og begge har et stort udvalgt af akademiske programmer. Fakulteterne og de ansatte er utrolig dedikerede, og gør alt de kan for at hjælpe de studerende med at opnå deres uddannelsesmæssige mål. 

Hvad er konceptet Foothill-De Anza Colleges?

På FHDA får du et adgangsgivende certifikat, der tager to år at gennemføre. Certifikatet øger dine chancer for at fortsætte studierne på enten University of California, California State Universities eller et privat universitet. Kontakt en studierådgiver hos KILROY, hvis du er i tvivl om konceptet på Foothill-De Anza.

5 gode grunde til at læse på Foothill-De Anza Colleges

 • FHDA har en placering i hjertet af Silicon Valley, og ligger tæt på San Fransisco - ét af de mest interessante områder på hele den amerikanske vestkyst. 
 • Sammenlignet med øvrige colleges i USA, har FHDA et fornuftigt prisniveau.
 • Det gennemsnitlige antal studerende er blot mellem 20 og 25 per klasse, og du får undervisning fra professorer og ikke undervisningsassistenter.
 • Et kontor dedikeret til internationale studerende, som kan få hjælp til alt lige fra studielivet til sociallivet på campus.
 • Garanteret 'overførsel' til andre universiteter i Californien, hvis man opnår et vist gennemsnit.

Foothill-De Anza Colleges' akademiske anerkendelse

 • Rangeret som nummer 1 og 2 hvad angår succes i overførsel af studerende til universiteter efter endt ophold.
 • Har stiftet Entrepreneur Center og den populære Business Plan Competition, der bliver bedømt af Silicon Valleys største forretningsfolk. 
 • Tilbyder 2 år til halv pris på alle af University of Californias 8 campusser og California State Universitys 23 campusser.
 • 15 garanterede adgangsaftaler med 8 af University of Californias campusser.

Hvad kan jeg studere på Foothill-De Anza Colleges?

Foothill-De Anza Community Colleges giver dig muligheden for at blive optaget på studier indenfor bl.a. animation, biologi, sundheds- og miljøvidenskab, computerteknologi, grafisk design, sprog, sygepleje og samfundsvidenskab. 

Foothill DeAnza Colleges Foothill og De Anza Colleges er placeret i hjertet af Silicon Valley, Californien.

Hvad koster det at studere på Foothill-De Anza Colleges?

Prisen for at studere på Foothill eller De Anza colleges varierer, afhængig af hvilket niveau du skal studere på samt hvilket fag. Vores studierådgivere kan sende dig præcis information på netop det studie eller kursus, du ønsker at blive optaget på, ligesom du også kan få et estimeret budget over leveomkostningerne i Bay Area og Silicon Valley. Du skal spare penge op i forvejen, men ifølge USA's studentervisaregler, er det tilladt for studerende at arbejde op til 20 timer om ugen på campus, hvilket kan forsøde studielivet en smule.

Hvis du har flere spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Få svar på priser, budgetter eller studierelaterede spørgsmål, og husk at KILROY tilbyder GRATIS studierådgivning.

Fakta om Foothill-De Anza Colleges

 • Det samlede antal studerende på begge colleges: mere end 64,000
 • Antallet af internationale studerende er mere end 4300, der kommer fra mere end 100 forskellige lande.
 • Byder på “Det smukkeste college-miljø i USA” og prisvindende bygninger.

Studier på Foothill De Anza Colleges

Læs mere om Foothill-De Anza Colleges:

Hvordan kan KILROY hjælpe mig med at studere på Foothill-De Anza?

KILROY tilbyder GRATIS studierådgivning, og vores studierågivere hjælper dig med alt fra de indledende spørgsmål, ansøgningsprocessen og ankomsten i San Francisco og til Foothill-De Anza Colleges. Derudover kan du få tilsendt et estimeret budget over de leveomkostningerne, du kan forvente på dit ophold i San Francisco.

Hvis du ved, at du er interesseret i at studere på Foothill-De Anza Colleges, så tag kontakt så hurtigt som muligt, eftersom mange kurser og fag ofte fylder maksimumkapaciteten for antallet af studerende. 

Lyder Foothill-De Anza Colleges fristende?
Kontakt os!
Kontakt