Foothill-De Anza Colleges

Søg ind på Foothill-DeAnza Colleges

Ansøg til Foothill-De Anza Colleges

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du søger ind på Foothill-De Anza Colleges. Hvis du er interesseret i at studere på FHDA, så kontakt KILROY's studierådgivere. KILROY er FHDA's officielle repræsentant i norden, Holland og Belgien, og kan hjælpe med alle dine spørgsmål, ansøgning og praktiske spørgsmål.

Adgangskrav til Foothill-De Anza Colleges

Study abroad-studerende skal have et vist gennemsnit for at komme ind på Foothill-De Anza Colleges, ligesom man også skal have taget og bestået en engelsk-test som TOEFL or IELTS. Du kan forvente en moderat til tung arbejdsbyrde, men FHDA er et perfekt skridt på vej mod andre universiteter i USA.

Adgangskravene varierer afhængig af hvilket kursus eller studieprogram, du ønsker at studere. Derfor bør du kontakte en studierådgiver hos KILROY, så du kan få de præcise adgangskrav for lige netop dig og dét studie, du ønsker. Derudover kan du få information om stipendier til internationale studerende på FHDA.

Hvornår bør jeg søge ind på Foothill-DeAnza Colleges?Ansøgningsfristen på Foothill-De Anza Colleges kan være tre til seks måneder før kurset eller studiet starter. Det er altid godt at ansøge i god tid. Kontakt KILROY for mere information.

Lyder Foothill-De Anza Colleges fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt