Foothill-De Anza Colleges

Kollegie på De Anza-college

Bolig & Campus på Foothill-De Anza Colleges

Det giver sig selv, at du får brug for et sted at bo, hvis du skal studere på Foothill-De Anza Colleges. Herunder får du den information, du har brug for - både hvad angår campuslivet på FHDA og boligmulighederne.

De Anza College Campus

I området Cupertino i Silicon Valley finder du De Anza College. Campusset har en afslappet atmosfære, og bygningerne er et mix af ældre spansk og moderne arktiektur. På campus finder du også The Flint Center, der er et stort auditorium der har afholdt flere store events lige fra balletter, til symfonier og Broadway-shows. Derudover har De Anza Campusset et olympisk svømmehalsområde, en udendørs arena med 5000 siddepladser, Fujitsu Planetariet og det berømte Advanced Technology Center. 

Studier på Foothill De AnzaDe Anza College campus set fra luften

De Anza er meget belejligt placeret, og har både hurtig adgang til motorvej og offentlig transport, der kan tage dig til San Francisco, Berkeley, Sacramento og mange andre fede steder i det nordlige Californien. De Anza er desuden blot 20 minutters kørsel fra Stanford University, 30 minutters kørsel fra havet og fem timers kørsel fra bjergene, hvis du vil stå på ski om vinteren. Klik her for at se et virtuelt kort over De Anza Campusset.

Foothill College Campus
Livet er mere roligt på Foothill Campusset. Atmosfæren og omgivelserne minder mest af alt om en park. Campus er opført i 1961, og ligger placeret i bjergene omkring området Los Altos i Silicon Valley. To gange er Foothill College blevet hædret for dets enestående design af The American Institute of Architechts, og det er desuden blevet kaldt det smukkeste community college, der nogensinde er blevet bygget. Der går omkring 20.000 elever, og præcis som med De Anza Campusset er kysten og strandene omkring en halv times kørsel væk, ligesom der er fem timers kørsel til bjergene, hvis du vil stå på ski om vinteren.

Tjek i øvrigt denne fede virtuelle tur af campusset ud!

 

Kort over Foothill CampusKort over Foothill College 

Hvor kan jeg bo henne?

Ligesom de fleste andre community colleges, har Foothill og De Anza campusserne ingen kollegier og arrangerer ikke direkte bolig for de studerende. Det internationale kontor kan dog hjælpe dig med at finde bolig, der er til at betale. De fleste internationale studerende på Foothill og De Anza vælger at leje bolig i private lejlihedskomplekser eller at bo hos amerikanske værtsfamilier gennem ISP Homestay-programmet. 

ISP Homestays
Foothill og De Anzas International Student Program arbejder sammen med organisationen, ISP (International Student Placement), der arrangerer homestays for de internationale studerende. Disse homestays inkluderer oftest morgenmad og aftensmad, og er i øvrigt et godt udgangspunkt, hvis du ønsker at komme helt tæt på den amerikanske kultur og få skærpet dit engelske. Hvis du heller vil bo alene, eller med en ven, kan du kontakte ISP Homestays for delelejligheder og andre delte boliger. Foothill og De Anza Colleges anbefaler dog, at du overvejer at bo i et homestay i i hvert fald de første tre måneder, hvis du aldrig har boet i udlandet før. 

Lyder Foothill-De Anza Colleges fristende?
Kontakt os!
Kontakt