Green River College

Ansøg til Green River College

Ansøg til Green River College

Uddannelsessystemet i USA er forskelligt fra det, vi er vant til i Danmark. Hvis Green River College har fanget din interesse, så kontakt vores studievejledere, så kan vi hjælpe dig med alt det du har behov for. Vi hjælper dig igennem hele ansøgningsprocessen fra start til slut, og sørger for, at du har de rette papirer udfyldt til tiden.

KILROY er Green Rivers officielle repræsentant i de nordiske lande, Holland & Belgien. Vi kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål, og assisterer dig naturligvis med alt det praktiske i forbindelse med ansøgningen. 

Adgangskrav til Green River College

Hvis du gerne vil studere på Green River, skal du have gennemført en gymnasiel udddannelse og være mindst 16 år. Hvis du gerne vil søge ind, så kontakt en af vores studievejledere for at høre om dine muligheder. 

Hvad er engelskkravene?

Engelskkravene er for at få adgang til Green River er en middelkarakter i engelsk fra din gymnasielle uddannelse. Du kan skrive til vores studievejledere og få de præcise krav til lige præcis dit drømmestudie. Hvis dine engelskkarakterer ikke er gode nok, kan du tage en TOEFL eller IELTS-test

Hvornår skal jeg søge ind på Green River College?

Vi anbefaler, at du sender din ansøgning mellem 3 og 6 måneder før studiet starter. Hvis du har brug for hjælp med det praktiske eller øvrige spørgsmål, så skriv til os.

Lyder Green River College fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt