Green River College

Green River College placering

Livet som studerende i Auburn i Washington

Green River College er beliggende i Auburn tæt på Seattle i staten Washington. Campus er sikkert, og giver dig alle muligheder for at nyde det søde liv som studerende. I weekenderne og i ferierne kan du udforske Seattle eller den nordvestlige del af USA.

Når du læser i nærheden af Seattle

Green River College har campus beliggende i Auburn. Denne lille by ligger godt 45 minutters kørsel fra Seattle - en fantastisk by, der tilbyder massevis af restauranter, shoppingcentre, kulturelle aktiviteter og naturligvis den berømte Space Needle. Derudover byder omgivelserne omkring Auburn og Seattle på mange forskellige udendørsaktiviteter. Hvis du gerne bruge en weekend væk fra campus, så kan du evt. leje en bil og køre 2,5 timer nordpå til Vancouver, 2 timer vestpå til Stillehavet eller 1 times kørsel til det lokale skiresort i bjergene.

Læs et semester på Green River CollegeUdforsk den naturskønne stat Washington

Ramón Peekel er en hollandsk studerende, der, med hjælp fra KILROY, tidligere har studeret på Green River. Under sit ophold tog han tit på eventyr bevæbnet med sit GoPro-kamera og en selfiestick. Nedenfor kan du se nogle af hans videoer.

Klimaet i Seattle-området

Temperaturne i Seattle-området er milde, selvom det godt kan regne en del om vinteren. Sommeren er som regel varm og med mange solskinstimer.

Værd at vide når man rejser rundt omkring Seattle

Måske vil du gerne ud og opleve nogle af de smukke områder i Auburn og Seattles baghave? Vores rejsekonsulenter kan hjælpe dig med alle former for eventyr, information, billige flybilletter og billeje, hvis du har brug for det. Send os en mail, hvis du vil vide mere.

Trekking langs Green River Trails
Nyd en morgen på Green River Trails.

Green River Students On TopGreen River College er omringet af smuk natur.

Studierabatter i Seattle

Med dit ISIC studiekort kan du få masser af studierabatter og fordele i Seattle, USA og resten af verden. Download den gratis ISIC fordelsapp, og spar penge på dit studieophold. Læs mere og bestil ISIC-kortet her.

Lyder Green River College fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt