Green River College

Uddannelser på Green River Community College

Uddannelser på Green River College

På Green River College kan du studere ét eller to semestre som study abroad-studerende. Du kan også tage en kortere videregående uddannelse (associate degree) eller et university transfer program. Sidstnævnte giver dig mulighed for at tage de første to år af din bacheloruddannelse på Green River og derefter fortsætte dine studier, uden forsinkelse, på et af topuniversiteterne i USA.

Hvad kan jeg læse på Green River College?

 • Study abroad-kvartaler:

  Du kan læse på Green River College i et sabbatår, hvor du kan bo som en amerikansk collegestuderende i enten 3, 6 eller 9 måneder. Tag nogle sjove kurser og nyd det aktive studieliv. Du har 4 unikke sabbatårsoplevelser, som du kan vælge imellem:

  1. Traditionel – Vælg at læse på Green River College i Washington i enten 3, 6, eller 9 måneder.
  2. Green River til Californien – Studér de første 3 måneder på Green River og fortsæt derefter studierne på Santa Barbara City College i et forårssemester.
  3. Green River til Australien og New Zealand - Studér de første 3 måneder på Green River, og tag derefter med andre amerikanske studerende på et study abroad-eventyr i Australien og New Zealand i 10 uger, inden du afslutter med 3 måneder tilbage på Green River. 
  4. Green River til Hawaii – Studér de første 3 måneder på Green River, hvorefter du fortsætter på Kapi’olani Community College på Hawaii i et forårssemester.

 • Associate degree/Kortere videregående uddannelse:
  En associate degree på Green River College er en kortere videregående uddannelse, der varer 2 år. Se alle uddannelserne i listen nederst.

 • University Transfer Program:

  Green River College er førende, når det kommer til overflytning af studerende til universiteter. Studerende på GRC er tidligere blevet overført til nogle af de allerbedste universiteter i USA: UC Berkeley, UCLA, Brown, Cornell, Columbia, Johns Hopkins, Indiana University, Purdue, University of Michigan, University of Texas-Austin, University of Washington og mange andre. GRC har transfer-aftaler med mere end 30 højt rangerede universiteter. 

 • Nøglen til den enkelte studerendes succes på Green River er de individuelt tilrettelagte transferplaner. Alle studerende arbejder sammen med en tildelt vejleder i bestræbelserne på at udarbejde en individuel transferplan, der inkuderer: Den studerendes fag, et målrettet transfer-universitet og en to-årig fagplan. Læs mere om fag og uddannelser nedenfor.

Du kan også læse mere om ansøgningsprocessen her.

Hvornår starter semestrene?

Det akademiske år er opdelt i 4 kvartaler á 3 måneder hver. Sommer-kvartalet er valgfrit.

Uddannelser og fag på Green River

Uanset om du er interesseret i keramik, kriminologi eller noget helt tredje, så har Green River en uddannelse til dig. Udvid listen nedenfor for at se nogle af de fag og uddannelser, som Green River tilbyder.

Lyder Green River College fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt