Hawaii Pacific University

Tag din uddannelse på Hawaii
 

Studier på Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University (HPU) tilbyder mange forskellige uddannelser og studieretninger, og med en international studiebefolkning, har universitetet et spændende og multikulturelt miljø at studere i. Universitetet har campusser i det centrale Honolulu og i forstadsområdet Kaneohe. Undervisningen er meget personlig, lærerne behjælpelige og universitetet har også mange spændende studieklubber og fritidsaktiviteter, som du kan blive en del af.

Nedenfor finder du grundlæggende information omkring studieopholdet på Hawaii Pacific University. På de øvrige sider finder du information om uddannelser, byen, bolig & campus, ansøgningsprocessen samt en historie fra en tidligere studerende på HPU

10  gode grunde til at læse på Hawaii Pacific University

 1. Et mangfoldigt mix af studerende: Dine medstuderende kommer fra mere end 100 forskellige lande i verden.
 2. Mere end 50 bacheloruddannelser og 14 kandidatuddannelser at vælge imellem.
 3. Universitetet har en student/fakultet-fordeling på 15-1, så der er masser af værdifuld en-til-en-tid med universitetslærerne, hvilket højner fagligheden på universitetet.
 4. HPU's placering midt i verdens største hav, gør stedet oplagt for marinestudier og oceanografi. HPU samarbejder desuden med Oceanic Institute, der er et stort forskningscenter, der er specialiseret i marinebiologi, akvakultur, bioteknologi og forvaltning af havets ressourcer.
 5. Der er flere forskellige stipendier tilgængelige for internationale bachelorstuderende, som varierer mellem $2.000 og $10.000 per studieår.
 6. HPU's studieliv er meget aktivt, og byder på omkring 50 forskellige studenterorganisationer, som du kan blive en del af. Et par eksempler er 'FN-klubben', 'Den Internationale Klub' eller 'Klubben for Ledere For En Bæredygtig Fremtid'.
 7. Downtown Campus, der er universitetets hovedcampus, er beliggende i hjertet af Honolulu, der ligeledes fungerer som det finansielle, kulturelle og politiske midtpunkt på Hawaii.
 8. Eftersom Hawaii er en meget populær turistdestination, er det et perfekt sted at lære turismeindustrien grundigt at kende.
 9. Hawaii har nogle af de smukkeste strande i verden.
 10. Befolkningen på Hawaii er kendt for deres venlighed. Det er helt normalt at tale med tilfældige fremmede på bussen eller i en elevater f.eks.

Hvad kan jeg læse på Hawaii Pacific University?

Du kan læse:

 • En bachelor
 • En kandidat
 • Et semester eller to (study abroad), der på Hawaii hedder 'the Visiting Students Program'.

Du kan læse mange forskellige studieretninger og fag på HPU. Vi anbefaler, at du læser mere om uddannelserne på HPU's hjemmeside eller kontakter en studierådgiver hos KILROY for yderligere råd og vejledning.

Hawaii Pacific Universitys ry og ranglisteplacering

 1. HPU var, ifølge USA Today, placeret som nummer 1 i USA for mangfoldighed i 2014.
 2. The Princeton Review placerer HPU blandt de 'bedste i vesten', der er en liste over anbefalede udannelsesinstitutioner, i den nyligt udgivede publikation: "2016 Best Colleges: Region by Region". Kun 125 colleges i de 15 vest-stater kom på listen.
 3. Honolulu blev, ifølge American Institute of Economic Research (AIER),  anerkendt som en de "bedste små byer for collegestuderende" i 2014.

Hvad koster det at studere på Hawaii Pacific University?

Vores studierådgivere kan nemt finde give dig et prisoverslag for det studie og de fag, som du ønsker at læse, ligesom de kan være behjælpelige med at sammensætte et overordnet budget for leveomkostningerne på Hawaii. Det er gratis at få studievejledning hos KILROY.

Fun facts om Hawaii Pacific University

 • Universitetet har mere end 7000 studerende, der kommer fra alle 50 stater i USA samt omkring 100 forskellige lande i verden. 
 • Universitetet har sit eget symfoniorkester (hvis du er god nok, kan du spille i det).
 • HPU's cheerleading og danseprogrammer har i de sidste 10 år været blandt de mest succesfulde til konkurrencer i USA. 
 • De studerende, der studerer havskildpadder eller hvaler, gør det ombord på Oceanic Institutes 42-fods forskningsskib.

Hvordan kan KILROY hjælpe mig til at studere på HPU?

KILROY tilbyder gratis studierådgivning, og vi hjælper og guider dig fra dine første spørgsmål om studielivet på HPU til ansøgningsprocessen og din ankomst på Hawaii. KILROYs studierådgivere kan desuden sende dig et estimeret budget over udgifterne på studierne på Hawaii. Kontakt en studierådgiver for at høre mere om mulighederne for at studere på HPU. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har ovenstående ikke overbevist dig helt? Så læs enten Annelies personlige studiehistorie eller om Anjas ophold på HPU.

Lyder Hawaii Pacific University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt