Hawaii Pacific University

Ansøg til Hawaii Pacific University

Hvis Hawaii Pacific University har fanget din opmærksomhed, så kontakt en studievejleder. KILROY tager imod og behandler ansøgninger hele året rundt.

KILROY er Hawaii Pacific Universitys officielle repræsentant i de nordiske lande, Holland og Belgien, og kan derfor hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Vores studievejledere har de bedste forudsætninger for at hjælpe dig til at studere på Hawaii.

Stipendier på Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University har flere forskellige stipendier til internationale bachelorstuderende. Kontakt KILROY's studievejledere for at få mere information og hjælp til ansøgningen.

Adgangskrav til Hawaii Pacific University

Adgangskravene til HPU varierer afhængig af hvilken uddannelse, du gerne vil søge ind på. Universitetet evaluerer dit nuværende og dine tidligere studier, ligesom dit karaktergennemsnit også spiller en rolle. Studerende der søger ind på specifikke kandidatuddannelser, skal muligvis tage enten en GRE eller GMAT-test. Kontakt KILROY, hvis du vil høre mere om adgangskravene for de kurser eller uddannelser, som du gerne vil tage. 

Hvordan er engelskkravene?

Engelskkravene varierer ligeledes afhængig af, hvilken uddannelse du ønsker at søge ind på. Der er som udgangspunkt et minimumskrav til scoren i de specifikke engelsktests (TOEFL/IELTS), men du kan være heldig at få en dispensation baseret på din engelskkompetence fra din ungdomsuddannelse. Spørg KILROY's studievejledere, hvis du har spørgsmål omkring engelskkravene til netop den uddannelse, du er interesseret i.

Hvornår skal jeg søge ind på HPU?

Vi anbefaler, at du sender din ansøgning lige så snart du ved, at du gerne vil studere på HPU. Men ellers bør du rette dig efter nedenstående:

Study Abroad (1 eller 2 semestre): 
Hvis du gerne vil læse et enkelt eller to semestre på HPU, bør du søge ind så hurtigt som muligt. De studerende bliver registreret til fag i starten af april, hvis du skal læse efterårssemstret på HPU, og i starten af november, hvis du tager forårssemestret. 

Studerende på bacheloruddannelse:
Vi anbefaler, at du søger ind inden 15. november for at sikre din plads i det følgende efterår. På den måde sikrer du dig de bedste forudsætninger for at få de ønskede fag ligesom mulighederne er større for at blive tildelt et stipendium fra universitetet. Det betyder også, at du har god tid til eftefølgende at tilmelde dig kurser, bolig osv. Der er herefter løbende ansøgning til HPU, og ansøgningerne bliver behandlet løbende af universitetet.

Studerende på kandidatuddannelse:
De fleste kandidatuddannelser har løbende ansøgning, men enkelte kandidatuddannelser har specifikke ansøgningsfrister. Kontakt KILROY for at få mere information, så hjælper vores studievejledere dig med at få ansøgningen sendt af sted i tide.

Lyder Hawaii Pacific University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt