Hawaii Pacific University

Loa Campus

Bolig & campus på Hawaii Pacific University

Så du overvejer at læse på Hawaii Pacific University (HPU), og har brug for et sted at bo? Her får du de bedste tips samt et indblik i campuslivet, så du kan træffe en velinformeret beslutning.

Studiebolig på Hawaii Pacific University

Universitetet tilbyder to boligmuligheder for studerende. Man kan bo på Loa Campus, der primært henvender sig til de yngre bachelorstuderende. Det er obligatorisk at købe en såkaldt 'meal plan' for studerende, der bor her. Det betyder, at man tilkøber en madordning, der indeholder alle måltider i en fælles kantine på campus. Loa Campus har flere sportsfaciliteter heriblandt basket- og volleybaner, tennisbaner samt fitness- og studentercenter.  

Den anden mulighed er at bo i de nye Waterfront Lofts ved Aloha Tower Marketplace i det centrale Honolulu. Disse spritnye suite-agtige boliger åbnede i 2014, og er placeret ned til vandet. Det er valgfrit om man ønsker at tilkøbe en madordning. Her kan du bo i single, double eller endda trippelværelser.

Mange studerende foretrækker at finde deres egen bolig. Det er en god mulighed, hvis du har det komfortabelt med at bo for dig selv. Vi anbefaler, at du venter med at finde langtidsleje til efter du er ankommet til Hawaii, da du aldrig bør leje noget eller betale depositum, før du har set stedet i virkeligheden. Derfor bør du altid afsætte tid til boligjagt, før du starter studierne. Et tip er, at størstedelen af de studerende bor i området omkring Waikiki. Du kan også få mere information ved at kontakte vores studievejledere.

Campuser på Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University består af to campuser, der begge er beliggende på øen Oahu.

Downtown Campus er placeret i det centrale forretningsområde af Honolulu, og ligger tæt på Chinatown. Campus består af seks bygninger, og huser bl.a. College of Business Administration og College of Humanities and Social Sciences. Derudover finder du computerlokaler, studielokaler, biblioteker, bogbutik og højteknologiske klasseværelser. 

I Kaneohe, godt 12 kilometer fra centrum, herfra finder du det grønne og frodige Loa Campus, der er hjemsted for College of Natural and Computational Sciences og College of Health Sciences. Derudover er der undervisning i flere generelle fag, der går på tværs af uddannelserne. Det er desuden på Loa Campus, at du finder bolig- og sportsfaciliteter. 

HPU har også et samarbejde med Oceanic Institute, hvor nogle af universitetets studerende læser, laver research og er i praktikophold. Der kører en shuttle bus mellem campus og Oceanic Institute.

Campuslivet på HPU
Udover de akademiske faciliteter som bibliotek, klasseværelser, computerlokaler og forskningslokaler, tilbyder HPU masser af andre aktiviteter også. Universitetet har mange forskellige sociale klubber, som du kan blive en del af, og der er noget for alle. Der findes kulturklubber som Global Brigade og The International Student Club, og akademiske klubber som Computer Club og History Club. Hvis du er typen, der gerne vil være fysisk aktiv efter en skoledag, kan du blive medlem af en af HPU's sports- eller danseklubber. Der er ingen grund til at kede sig, når du ikke har næsen begravet i bogen. Det har Annelie, der er tidligere studerende på HPU, flere gode eksempler på.

Transport på Hawaii

De fleste studerende tager bussen rundt på Hawaii, og du kan komme rundt på hele Oahu med bus. For dem der bor i Waikiki-området, tager det omkring 15-20 minutter at komme til campus i centrum - afhængig af trafikken, naturligvis. Der er shuttlebus mellem Loa Campus og Downtown Campus.

Hvis du har lyst til at tage på eventyr, og gerne vil opleve andre Hawaii-øer, er det nemmest med fly. Der eksisterer kun to færger mellem øerne, og de sejler mellem Maui og Lānaʻi samt mellem Maui og Molokaʻi.

Lyder Hawaii Pacific University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt