Hawaii Pacific University

Studerende på Hawaii Pacific University

En studerende fortæller: "Nu er det nu."

Siden jeg var en lille pige, har jeg altid drømt om at læse et semester eller to i udlandet. Da jeg afsluttede gymnasiet følte jeg "at nu var det nu," og i efteråret 2013 drog jeg af sted mod mit livs eventyr på fanstastiske Hawaii.

Det sværeste valg var dog hvor jeg skulle tage hen og studere. Jeg vidste at jeg ville til USA, men jeg vidste ikke præcis hvilken stat jeg ville til. Jeg overvejede rigtig mange steder, men jeg følte alligevel at jeg blev nødt til at prøve noget anderledes. Så opdagede jeg Hawaii Pacific University (HPU), og jeg fik lavet en masse research omkring det. KILROY var rigtig behjælpelige på dette punkt. Hawaii Pacific Unviersity viste sig at være præcis dét, som jeg drømte om. Universitetet er ikke for stort (cirka 8000 studerende), og det er meget fokuseret mod internationale studerende. KILROY hjalp mig med al papirarbejdet og kommunikationen med universitetet, hvilket jeg virkelig satte pris på.

Bolig på Hawaii

KILROY hjalp mig med at komme i kontakt med tidligere studerende på HPU, som så hjalp mig med at finde bolig på Hawaii. Dette var en stor hjælp, da jeg ellers ikke ville vide hvor, hvordan og hvor meget. Eftersom jeg nu skulle til Hawaii helt alene, tænkte jeg, at det nemmeste ville være at bo på skolens campus, men i dag, er jeg virkelig glad for at jeg valgte at finde en lejlighed i byen som jeg delte med tre norske studerende der også læste på HPU - vi havde det virkelig fantastisk og sjovt sammen.

Undervisning på Hawaii Pacific University

Noget af det bedste ved Hawaii Pacific University er, udover at bo på smukke, smukke Hawaii, at universitetet tager sig rigtig godt af sine studerende. Der var flere events og andre aktiviteter i gang hvert semester. Man kunne nemt møde andre studerende, og jeg følte virkelig at jeg var en del af HPU. HPU er som nævnt, ikke særligt stort og mindre klasser er meget almindeligt. Jeg tror på, at dette gav os mulighed for at lære hinanden godt at kende, samt et professionelt forhold til underviserne, som virkelig tog sig god tid til os, og lærte os alle at kende.

Populære vandreruter på Hawaii

Mine dage var fyldt med alt fra at hænge ud på stranden til surfing, dykning og fede road trips til seje vandfald og vandreture - og selvfølgelig besøg til den populære Pearl Harbor. Der er et uendeligt stort antal vandreruter på Hawaii, og jeg mødte en masse fede mennesker på turene. Jeg boede i det mest turistede område af Waikiki, så det var super nemt at leje en bil og køre mod nordkysten hvor man kan opleve det mere 'ægte' Hawaii med færre biler, høje bygninger og turister.

Venner fra hele verden

Grunden til, at jeg valgte at studere i udlandet var dels for at forbedre mine engelskkundskaber, men det var også for at opleve følelsen af at bo i udlandet. Jeg kan uden tvivl sige, at det er den aller bedste beslutning jeg har taget i mit liv. Udover engelsk og oplevelsen i sig selv, fik jeg også muligheden for at møde en masse fantastiske mennesker fra hele verden, og det er pga. dem, at mine seks måneder på HPU var så vidunderlige og minderige.

Tak fordi du læste min historie. Jeg håber at du også vil overveje et semester på fantastiske Hawaii Pacific University.

Kh. Annelie, HPU studerende fra Sverige

Studerende på Hawaii Pacific UniversityAnnelie var studerende på Hawaii Pacific Universty i 2013. Skal du også af sted? 

Lyder Hawaii Pacific University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt