Hillsborough Community College

Studerende i Tampa - studerende i florida

Studerende i Tampa, Florida

HCC ligger i Tampa i Florida, cirka en times køretur fra Orlando på den smukke golfkyst. Tampa Bay regionen er hjem til fantastisk marineliv, sportsbegivenheder, store koncerter, shopping og kulinariske oplevelser.

Regionen har et misundelsesværdigt kvalitetsliv med sol året rundt, et vibrerende kulturliv, dejligt klima og undervisning af højeste kvalitet.

Studerende på HCC har mulighed for at nyde en bred vifte af udendørsaktiviteter i og omkring Tampa inklusiv camping, vandring, ridning, cykling, fiskning, dykning, sejlads og kajak. Der er over 50 km hvid sandstrand og det varme vand er lige om hjørnet.

Området har også populære attraktioner såsom Busch Gardens, Florida Aquarium, MOSI (Museum of Science & Industry), Universal Studios og Walt Disney World i Orlando.

Klima i Tampa, Florida

Klimaet i Tampa, Florida er solrigt, fugtigt og subtropisk. Temperaturerne svinger fra varmt i midten af maj og indtil midten af oktober med temperaturer mellem 24 og 30 grader. Vinteren i Tampa Bay Area er generelt tør og mild. I gennemsnit er der over 250 soldage om året i Tampa.  

 

Lyder Hillsborough Community College fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt