Musicians Institute

uddannelse musikbranchen

Ansøgning til Musicians Institute

Hvis Musicians Institute har fanget din interesse, kan du tage kontakt til KILROY, som er universitetets officielle repræsentant i Danmark. KILROY vil således kunne hjælpe dig med dine spørgsmål, ansøgningen og alle de praktiske spørgsmål. Vi anbefaler at man søger til MI ca. 3 måneder inden studiestart.

Optagelseskrav til Musicians Institute

Som optagelseskrav til danske studerende kræver MI at man har et højt akademisk niveau og de vil evaluere din ansøgning i forhold til dine tidligere og nuværende studier, dine karakterer og de fag som du på nuværende tidspunkt har gennemført.

Engelsk krav

Som engelsk adgang kræves en karakter på minimum 7 i engelsk (A-niveau) eller 10 (B-niveau) fra studentereksamen eller andet studie, (som må være max 5 år gammelt) eller at man har de nødvendige point fra en evt. engelsktest (f.eks. TOEFL). Kun til bacheloruddannelserne kræves der, at at man har tilfredsstillende point fra en godkendt engelsktest. 

TOEFL (International)
IBT -  61 (min. 25 i writing)
PBT - 500
CBT - 173 

*Nogle fag/programmer kan kræve højere/lavere points.
**Testen må max. være 2 år gammel.

TOEFL Test: Når man får taget en TOEFL test kan man med fordel bede dem om at sende test resultaterne direkte til skolen. For at de kan gøre dette skal du oplyse denne kode: 4794, når du tilmelder dig testen online.

Ansøgningsfrist

Study abroad Hele uddannelser
Forår (semester 1): 31. december 31. december
Efterår (semester 2): 30. juni 30. juni


Ansøgningsskemaer

Kontakt venligst KILROY og få hjælp til din ansøgning

Lyder Musicians Institute fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt