New York Film Academy

Aftenoptagelser på New York Film Academy
 

Studier på New York Film Academy

New York Film Academy (NYFA) blev grundlagt i 1992, og er efterhånden blevet en af USA's bedste filmskoler. Du bliver undervist i mindre klasser, og får kvalificerede undervisere og gæsteforelæsere - alle med erfaring fra Hollywood og filmbranchen i USA. Som studerende på New York Film Academy får du muligheden for at bosætte dig på campus i New York, Los Angeles eller Miami. Alle byer tilbyder unikke rammer for dine studier, og hvem vil ikke opleve livet i tre af verdens mest hippe filmbyer?

Nedenfor finder du generel information om det at studere på New York Film Academy. På de øvrige sider finder du information omhandlende studieretninger, bolig & campus, studielivet i New York, Los Angeles og Miami samt ansøgningsprocessen. Du kan også læse om tidligere elevers oplevelse med NYFA.

Hvorfor studere på New York Film Academy?

New York Film Academy er en af USA's mest anerkendte skoler indenfor film og skuespil. Her er tempoet højt og klasserne små, så du har gode muligheder for at udvikle dig selv både fagligt og personligt. Uddannelserne har ingen krav for foregående specialuddannelse eller erfaring, men alle studerende skal være forberedt på, at studietiden kan være både hård og krævende. På New York Film Academy studerer du i henhold til princippet "Learning by doing", hvilket giver god mening på en filmskole. Her kan du få en uddannelse i verdensklasse.

Ved at studere i New York, Los Angeles eller Miami finder du hurtigt ud af, at du befinder dig i hjertet af filmindustrien. Der eksisterer et helt specielt mix af mennesker, sprog, kulturer og mad, som man ikke finder andre steder. New York, Los Angeles og Miami er det perfekte udgangspunkt for filmskabere.

Studér på New York Film Academy

Hvad kan du studere på New York Film Academy?

NYFA er specialiseret i fag, der er relateret til film & tv. Du kan vælge mellem spændende fag og emner som filmproduktion, skuespil, filmmanuskripter, dokumentarfilm, animation, musicals, fotografi, tv-journalistisk, illustrationer, digital redigering, grafisk design og desing af computerspil.

På NYFA kan du tage korte 1-8-ugers workshops, 1-2-årige uddannelser på konservatorium, en associeret grad, en bachelor eller kandidatuddannelse. Fuldtidsstudier er kun muligt på campusserne i Los Angeles og Miami. Workshops og uddannelser på konservatorium er i øjeblikket ikke tilgængelige for internationale studerende på campus i Miami.

Helt overordnet kan du tage følgende uddannelser/workshops på NYFA:

  • Master of Arts eller Master of Fine Arts
  • Bachelor of Arts eller Bachelor of Fine Arts
  • Associate of Fine Arts
  • 1 eller 2-årig uddannelse på konservatorium
  • Korte kurser/workshops (1-8 uger)

Hvad gør New York Film Academy unik?

NYFA fokuserer på, at udannelsen har en høj grad af "learning by doing". Det betyder, at du fra dag ét kan blive placereret bag kameraet for at lære, hvordan du skal bruge udstyret eller du kan få ekspertråd omkring dine skuespillerevner.

Ud over at have campus i New York, Los Angeles og Miami, tilbyder NYFA særlige kurser og fag i Australien, Dubai, Tokyo, Paris og mange andre fede steder. PÅ NYFA får du utrolig professionel undervisning. Alle undervisere er aktive i branchen, og skolen udvikler sig hele tiden, så udbuddet stemmer overens med den evigt skiftende underholdningsindustri.

Du lærer fra de absolut bedste, da flere af filmindustriens store navne jævnligt holder gæsteforelæsninger på NYFA. Tidligere har bl.a. Steven Spielberg, Ron Howard, Glenn Close, Ben Stiller, Jonah Hill og mange mange flere været forbi. 

Der går omkring 7500 studerende på NYFA, hvoraf godt 2600 er internationale studerende. Alt ovenstående er medvirkende til, at miljøet på NYFA er dynamisk og et fedt sted at studere.

Klasseværelse på New York Film Academy

Lær mere om New York Film Academy:

Du finder meget mere information om campus, fag og studielivet generelt på New York Film Academy's egen hjemmeside. Derudover er skolen aktivt tilstede på de sociale medier, så du kan læse mere om NYFA på lige præcis dét medie, du foretrækker:

Det akademiske år

Startdatoer afhænger af det specifikke program eller kursus, du ønsker at læse. Kontakt en af KILROY's studievejledere for at høre nærmere om dine muligheder.

Lyder New York Film Academy fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt