New York Film Academy

Klasseundervisning på NYFA i Los Angeles

Ansøg til New York Film Academy

New York Film Academy behandler ansøgninger løbende hele året, men vi anbefaler, at du starter ansøgningsprocessen så tidligt som muligt for at være sikker på at få en plads på dit drømmestudie.

Ansøgning til New York Film Academy

New York Film Academy kræver et vist gennemsnit fra dine tidligere studier. Gode engelskkundskaber er desuden en fordel. Den ideelle ansøger til New York Film Academy skal have en oprigtig passion for dét studie, der søges ind på. 

Hvordan ansøger jeg?

New York Film Academy har løbende tilmelding, så hvis du er interesseret i at blive optaget på skolen, bør du kontakte en studievejleder så hurtigt som muligt. KILROY tilbyder gratis studierådgivning, så det koster dig ingenting at komme et skridt nærmere din drømmeuddannelse. KILROY er skolens repræsentant i Holland, Belgien og de nordiske lande, og vi kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål, ansøgningsdokumenter, praktisk information, flybilletter og hjælp til VISA.

Hvilke adgangskrav har New York Film Academy?
New York Film Academy's adgangskrav afhænger af det studieprogram, du søger ind på. Der er krav om, at du kan finansiere din uddannelse og dit ophold. KILROY's studievejledere kan give dig al den info, du har brug for heriblandt info om mulige stipendier, du kan søge i forbindelse med opholdet på NYFA. 

Engelskkravene

Eftersom alle fag bliver undervist på engelsk, er det vigtigt, at du er i stand til at kommunikere og udtrykke dig ordentligt på engelsk. Vi skal nok sørge for, at du er klædt ordentligt på, så du ved præcis hvordan du kan dokumentere dit engelskniveau.

Ansøgningsfrister

NYFA har løbende ansøgning, og har ikke deciderede ansøgningsfrister, men vi anbefaler, at du søger ind så snart du ved, du gerne vil gå på NYFA. På den måde har du tid nok til både at søge VISA og finde bolig. Kontakt KILROY for mere information. 

Hvordan ansøger jeg?

For at få ansøgningsblanketterne du skal bruge for at søge ind på New York Film Academy, skal du kontakte KILROY.

Lyder New York Film Academy fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt