New York Film Academy

New York Film Academy i Los Angeles

Bolig og Campus på New York Film Academy

New York Film Academy har afdelinger i New York, Los Angeles og Miami. Læs mere om de forskellige campusser, boligmuligheder og offentlig transport. Brug nedenstående links, hvis der er en speciel by, du er interesseret i.

New York Film Academy har også mindre lokationer i resten af verden, hvor du kan tage kurser - heriblandt i Beijing, Paris, Seoul, Rio de Janeiro og Kyoto, for bare lige at nævne et par stykker. Hvis du vil høre mere om, hvor du kan tage NYFA-kurser, så kontakt en af KILROY's studierådgivere.

Faciliteter på NYFA
Faciliteterne på NYFA er verdensklasse, og som student har du topmoderne udstyr til rådighed, ja faktisk er der tale om udstyr, der rent faktisk bliver brugt i film- og tv-industrien. New York Film Academy har adgang til filmkameraer, redigeringsudstyr, lys, kostumer og alt andet, du har brug for, når du skal lave en professionel film. Du får også adgang til øverum, og hvis du tager skuespilstimer, har du mulighed for at optræde på scenen eller foran kameraet.

NYFA campus i New York

New York Film Academy campus i New York

New York Film Academys campuser er centralt placeret på Manhattan ved Union Square, Battery Place og i det finansielle distrikt. Offentlig transport såsom de verdenskendte gule taxier, metroen og busserne gør det nemt at komme rundt i New York. Desuden er steder som Greenwich Village, Soho og Times Square kun en kort gåtur væk fra campus.

Bolig på NYFA i New York
NYFA's boligkoordinatorer kan give dig information omkring boligmulighederne i New York. Der er mulighed for at bo i dorm-agtige boliger, eller du kan leje lejligheder eller blot et værelse. Det er relativt dyrt at bo i centrum af New York, og det er muligt at finde billigere løsninger, hvis du er villig til at bo lidt længere væk og/eller har mulighed for at ankomme tidligt til New York i forbindelse med at se de forskellige bolig-muligheder an.

----------

NYFA campus i Los Angeles

New York Film Academy campus i Los Angeles

New York Film Academys campus i Los Angeles er placeret i hjertet af Hollywood, tæt på filmstudierne Universal og Warner Brothers. Det betyder, at du befinder dig i centrum af underholdningsindustrien. Du får mulighed for at filme på spændende lokationer i hele Los Angeles, mens Hollywood-skiltet hver dag minder dig om, at du også kan blive en del af hele den store filmverden en dag. Kan det blive mere motiverende?

Los Angeles har et stort netværk at metro, busser og toge, hvilket betyder, at det er nemt at komme rundt i den enorme by, selv om du ikke har en bil.

Bolig på NYFA i Los Angeles
NYFA har ikke egne studenterboliger i Los Angeles, men boligkoordinatoren kan hjælpe dig med at finde bolig i Los Angeles. Der er bl.a. lejlighedsmuligheder på den anden side af vejen over for Universal Studios. Som studerende kan du også vælge at bo længere væk, hvilket kunne være en billigere løsning, især hvis du bliver i længere tid og anskaffer dig en bil. 

----------

NYFA campus i South Beach, Miami

New York Film Academys campus i Miami ligger i South Beach-området, der blot er en mindre gåtur fra stranden og den berømte vej Ocean Drive. Studerende på NYFA i Miami får mulighed for at opleve et kulturrigt område med mange dekorerede bygninger, fantastiske strande og en mangfoldig befolkning. Det giver de ideelle omgivelser, når de studerende skal skyde projekter undervejs i studietiden. Miami-campusset har topmoderne faciliteter, et verdensklasse fakultet, hvor underviserne stadig er professionelle aktører inden for hver deres felt. 

Bolig på NYFA i South Beach, Miami
Som det er tilfældet med Los Angeles, har NYFA i Miami heller ikke egne boligmuligheder on-capmus, men boligkoordinatoeren kan hjælpe dig med at finde bolig. Vi anbefaler, at de studerende finder bolig før studiet starter. Boligpriserne afhænger meget af placering, størrelse, lejlighedskompleks og længden af opholdet. Hvis du vil høre mere om, hvad du kan forvente dig, så kontakt en studierådgiver hos KILROY.

Lyder New York Film Academy fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt