New York Film Academy

Manhattan i New York

Studerende i New York, Los Angeles og Miami

New York Film Academy har campusser New York, Los Angeles og Miami. Disse byer er alle unikke, og tilbyder et væld af muligheder for dig som studerende. Nedenfor kan du danne dig et hurtigt overblik over nogle af de bedste ting, som byerne har at byde på.

Nedenfor kan du læse alt om studielivet i New York, eller du kan hoppe videre ned og læse om enten studielivet i Los Angeles eller studielivet i Miami, hvis det er én af disse to byer, der har vækket din interesse.

Studielivet i New York

Med 8,5 millioner indbyggere er New York City den største by i USA. Det er en de mest kulturelt mangfoldige byer i verden, og der tales omkring 800 forskellige sprog blandt byens indbyggere.

New York er kendt som "byen der aldrig sover", og byen byder på så mange muligheder og spændende udflugtsmuligheder, at du ville ønske, at du ikke skulle spilde tid på at sove. Du kan handle ind 24 timer i døgnet, tage på diskotek klokken 10 om morgenen eller besøge en af byens utallige fantastiske varemærker. New York består af mange forskellige vibrerende områder, der alle har hver deres individuelle kvaliteter. Uanset om du foretrækker den professionelle atmosfære på Manhattan eller det pulserende natteliv i Brooklyn, så har byen noget for enhver.

Hvad skal jeg lave i New York?

Du løber aldrig tør for ting at se eller gøre i New York. Spadsér rundt i de forskellige nabolag i jagten på det perfekte lille spisested, de bedste donuts eller den helt autentiske "Newyorker-følelse". Giv dig selv en uforglemmelig oplevelse, og se et show på Broadway, tag til en af byens mange store sportsholds kampe - det kunne være enten basket, baseball, fodbold eller ishockey. Besøg et af de mange verdensklasse museer, lokale gallerier eller nyd en god øl hos en af de mange upcoming mikrobryggerier.

Slap af i New Yorks parker

New York High Line Park

New York er berømt for sine parker, hvor de lokale søger tilflugt, når de skal slappe af, tage på picnic eller bare ud og løbe en tur. Der sker altid et eller andet - et eller andet sted. De fleste kender nok den kæmpemæssige Central Park, men vi kan også anbefale nogle af byens øvrige unikke parker. Nogle af vores favoritter er:

  • Brooklyn Bridge Park i Brooklyn Heights.
  • The High Line Park i Manhattan's Chelsea-område.
  • Flushing Meadows–Corona Park på Long Island.

Studiefordele i New York

Med dit ISIC-kort kan du få tonsvis af rabbatter og fordele over hele New York, i USA og i resten af verden. Spar penge på sightseeing, museumsbesøg, teaterbilletter, mad og andre seje ting. Download ISIC's fordelsapp gratis, og udnyt de mange studiefordele! Læs mere og få dit ISIC-kort her!

Klimaet i New York

Klimaet er tempereret, og minder om det i Danmark, hvor der er lange kolde vintre og lange varme somre (jo, det er der faktisk ind imellem). Eftersom New York er en kystby, kan temperaturen om vinteren godt være højere end i byer beliggende midt inde i USA. Om sommeren kan New York ligeledes blive meget varm på grund af luftfugtigheden. Det bedste tidspunkt at besøge New York er enten i foråret eller efterået, hvor temperaturen er mellem 15 og 25°C. 

Hvordan kommer jeg til New York?

KILROY kan hjælpe dig med at få billige flybilletter til New York. Vi har studievenlige billetter, og kan desuden hjælpe dig med en fleksibel billet, hvis du planlægger at rejse rundt enten før eller efter dit studieophold.

----------

Studielivet i Los Angeles

Studielivet i Los Angeles

Los Angeles er den andenstørste by i USA med omkring 4 millioner indbyggere. Det er hjemsted for de rige og berømte, Hollywoods superstjerner, og et stort mix af folk med forskellige kulturelle baggrunde. Los Angeles er synonym med strande, Baywatch, surfing, kæmpehuse, dyre biler og dét at udleve 'The American Dream'. Folk fra hele verden kommer til Los Angeles i håbet om at gøre karriere i filmindustrien.

Hvad skal jeg lave i Los Angeles?

Los Angeles er enhver filmelskers drøm. Besøg et af de store filmstudier, de berømte filmlokationer, og The Walk of Fame. Tag på tur i Beverly Hills og se, hvor alle de store stjerner bor, eller tag på Rodeo Drive og se alle de ting, du ikke har råd til at købe. Når du er færdig med at lege turist, kan du tage på stranden og finde din indre David Hasselhoff frem. Fang nogle bølger, eller bliv på stranden og giv det modsatte køn lidt at kigge efter, når du er iført dit røde badegear. 

Mens du bor i Los Angeles, foreslår vi, at du udforsker nogle af de fantastiske omgivelser, som byen byder på. Tag på hike, besøg en af de mange parker eller canyons, som der findes i og udenfor Los Angeles. Her er et par af vores favoritter:

  • Runyon Canyon loop - der inkluderer en fantastisk udsigt over byen og Hollywood-skiltet.
  • Griffith Park trails - hvor du kan få en helt særlig oplevelse i de gamle flagermusehuler. 
  • Griffith Observatory West Trail Loop - hvor du kan se udsigten fra observatoriet og LA Basin.

Derudover byder Los Angeles også på flere udendørsbiografer, hvor du kan se nogle af de nyeste Hollywood-film i afslappede omgivelser.

Stande i Los Angeles

Klimaet i Los Angeles

Klimaet i Los Angeles er meget lig det i landene omkring Middelhavet i Europa. Du kan forvente varme somre med temperaturer på over 30°C og milde vintre uden sne. Los Angeles har mere end 3.000 solskinstimer om året, så det er perfekt, hvis du elsker at være ude i solen.

Hvordan kommer jeg til Los Angeles

Los Angeles modtager fly fra de fleste internationale lufthavne i Europa, og vi kan hjælpe med at planlægge din rejse. Du kan købe billige studenterbilletter eller billetter med flere stop, hvis du ønsker at rejse til andre byer, inden du starter din nye tilværelse i Los Angeles. Din studierådgiver kan hjælpe dig med at få en uforglemmelig oplevelse på den amerikanske vestkyst.

----------

Studielivet i Miami

South Beach i Miami

Miami ligger i den sydlige del af Florida i udkanten af Everglades-sumpene. Der er flere kilometers sandstrand og dele af byen er bygget på mindre øer, hvor de rige og kendte bor. Miami er et foretrukkent rejsemål for mange turister, hvilket betyder, at der er masser af parker og attraktioner at se. Miami er synonym med en stor latinamerikansk befolkningsgruppe, strande, store yachts, Miami Vice, Miami Dolphins og en levende kunstscene.

Hvad kan jeg lave i Miami?

Når nu du er i Miami, vil vi anbefale dig, at du ind imellem smider benene op, og tager en puster fra den travle hverdag. Byen har en nærmest carribisk atmosfære, og både kunst- og musikscenen giver Miami en unik vibe. Du kan udforske byens strande i løbet af dagen, og smutte ud og få en drink i South Beach om aftenen. Du bør også se, om du kan få øje på aligatorer på en sejltur i Everglades. Miami har desuden masser af store shoppingcentre, hvor du kan shoppe til hænderne falder af. Vi anbefaler desuden en tur til Venetian Pool, hvis du har brug for en dag i afslapningens tegn, og hvis du har en hel weekend (og mere til), bør du tage et smut til Key West syd for Miami.

Studiefordele i Miami

Hvis du har dit ISIC studiekort med til Miami, er der mulighed for mange gode besparelser og fordele. Du kan blandt andet spare penge på forlystelsesparker, teaterbilletter, sightseeing og meget meget mere. Du kan får et overblik over hvilke fordele, du kan få fingrene i hvis du henter den gratis ISIC fordelsapp. Læs mere eller køb dit ISIC-kort her.

Klimaet i MiamiMiami Beach

Klimaet i Miami er det såkaldte tropiske monsunklima, hvilket betyder, at sommeren (juni-august) er varm og med en høj luftfugtighed, og temperaturerne typisk kommer over 30 grader. Om vinteren (december-februar) er der mildt og tørt, og temperaturen ligger omkring de 20 grader. Kunne du leve med en vinter uden sne og slud? Ja, samme her!

Hvordan kommer du til Miami?
Vi kan hjælpe dig med alt det praktiske, når du skal rejse til Miami. Book dit billige fly gennem KILROY til favorable studiepriser, og vi anbefaler, at du køber fleksible flybilletter, hvis du beslutter dig for at rejse rundt i USA enten inden eller efter dit studieophold. I Florida har du mulighed for at besøge den fantastiske nationalpark, Everglades, tage ud til de afslappede øer omkring den sydlige del af Florida eller besøg en af de mange nationalparker omkring Orlando. Hvis ikke det er nok, kan vi også anbefale, at du tager på et road trip, og besøger flere af de andre fede stater, som USA indeholder. Du kan altid spørge din studierådgiver om råd. 

Lyder New York Film Academy fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt