New York Film Academy

Filmoptagelse på New York Film Academy

Uddannelser på New York Film Academy

På NYFA kan du tage kurser inden for områder og emner som filmproduktion, skuespil, manuskripforfatning, 3D animation, instruktion, journalistik og fotografi. Du er sikker på at finde noget, der opfylder dine drømme.

Hvad kan jeg studere på New York Film Academy?

NYFA har meget variererede studieretninger. Du kan vælge mellem:

  • 1 & 2-årige udannelser på konservatorium
  • Bachelor of Arts og Bachelor of Fine Arts (Kun i Los Angeles og Miami)
  • Master of Arts samt Master of Fine Arts (Kun i Los Angeles og Miami)
  • Associate of Fine Arts (Kun i Los Angeles og Miami)
  • Kortere kurser og workshops af 1-8 ugers varighed.

Studieretningerne er designet med det formål at give dig den bedste hands-on-erfaring inden for dit drømmeemne. Du får en enestående mulighed for at presse dine kreative færdigheder til grænsen og fordybe dig fuldstændigt i dit studie.

Få praktisk erfaring på New York Film Academy

Gæstetalere inspirerer og deler ud af deres erfaringer på NYFA

I tillæg til skolens topmoderne udstyr og specialiserede studieretninger, får New York Film Academy jævnligt besøg af gæstetalere fra underholdningsbranchen, der kommer og deler ud af deres viden og erfaring. De studerende får værdifulde inputs fra berømte filmproducere, skuespillere, manuskripftforfattere og kameraledere. Blandt andet har Ron Howard (Apollo 13, A Beautiful Mind, The Da Vinci Code), Hank Azaria (The Simpsons) og Steven Spielberg (Jaws, Jurassic Park, Schindler's List, Indiana Jones) besøgt skolen.

Hvis du drømmer om en karriere i filmbranchen, uanset om det er foran eller bag kameraet, giver New York Film Academy dig alle redskaberne for at få succes. 

Udvid listen for neden, og se hvilke studieretninger og emner, som NYFA tilbyder. Kontakt en studierådgiver, hvis du har nogle spørgsmål:

Lyder New York Film Academy fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt