San Diego State University

San Diego State University i Californien
 

Studier på San Diego State University

Vil du læse i en af USAs fedeste byer? Læs på San Diego State University i et eller to semestre og få en oplevelse for livet. Du studerer tæt på centrum af San Diego, tæt på sandstrande og farverige Mexico. San Diego State University er et ledende universitet med et flot campus og et livligt studiemiljø.

Nedenfor finder du information om studier på San Diego State University. De andre tabs giver dig information om uddannelser i San Diego, bolig og campus, San Diego som studieby, ansøgningsprocessen og en historie fra en studerende i San Diego .  

7 gode grunde til at læse på San Diego State University

 1. San Diego State University campus ligger tæt på de bedste strande i Californien fx La Jolla, Coronado og Mission Beach.
 2. Universitetet har mange forskellige fag fx indenfor business, kommunikation og mediefag.
 3. Der er mere end 33.000 studerende på San Diego State University og det er det største universitet i San Diego og det tredjestørste i Californien.
 4. San Diego State University tilbyder uddannelser af højt niveau og høj faglighed blandt underviserne.
 5. Det regner, næsten aldrig, i det sydlige Californien. 
 6. San Diego er perfekt til sommeraktiviteter og udendørsliv fx solbadning, surfing, skating, mountain biking, beach volleyball og hvad du ellers kan finde på med de andre studerende.
 7. San Diego er også kendt for at være USAs flotteste by og en af de sikreste byer i USA. 

Hvad kan jeg læse på San Diego State University?

KILROY samarbejder med American Language Institute (ALI) på SDSU. ALI er en afdeling indenfor College of Extended Studies, som er en ud af otte colleges på SDSU. 

I San Diego kan du læse:

 • Kortere English Language Programs
 • Certificates
 • Et eller to semestre som en del af dit danske studie (Study Abroad/Freemover)

Semester i San Diego

Som Study Abroad studerende kan du vælge mellem mange forskellige fag på San Diego State University. Universitetet har mere end 3.000 fag hvert semester indenfor 80 forskellige områder. 

Vi foreslår at du læser mere om fag og uddannelser på SDSU her og kontakter KILROYs studievejledere med dine spørgsmål. De står altid klar til at hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål om at blive studerende i San Diego.

semester i san diego - freemover i san diego

San Diego State University er et højt rankeret universitet 

American Language Institute (ALI) er en del af det højt rankerede San Diego State University. SDSU er det ældste og største universitet i San Diego og det tredje største i Californien. ALI er anerkendt nationalt og akkrediteret af Western Association of Schools and Colleges (WASC).

Hvad koster det at læse på San Diego State University?

Prisen for at læse på San Diego State University varierer fra uddannelse til uddannelse og fra fag til fag. Vores studievejledere vil med glæde sende dig et budget og prisen for at læse i Californien. Du kan ligeledes blive informeret om dine forventede indtægter, udgifter og om der er mulighed for at søge legater. Vores studievejledere vil med glæde hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål om at læse og studere på San Diego State University og husk at vores studievejledning er gratis. Send dine spørgsmål her, ring til os på 70 15 40 15 (mandag - fredag 11-15) eller book et personligt møde. 

Sjove facts om San Diego State University

 • San Diego State University har over 1.400 internationale studerende fra over 90 lande; du forbedrer dit engelsk og får venner fra hele verden
 • San Diego er en fantastisk destination for ture og udflugter for dig og de andre studerende. Du kan besøge Los Angeles, Mexico, Balboa Park, San Diego Safari Park, Cleveland National Forest, trekke i Joshua Tree National Park eller sejle i kano i Colorado River, for blot at nævne nogle få eksempler. 
 • I Californien ved de ... hvordan man fester; San Diego er kendt for sine gode fester (husk at du ikke må drikke alkohol hvis du er under 21) 
 • Læs mere om San Diego State Univesity her

uddannelse i san diego

Hvordan kan KILROY hjælpe mig med at studere i San Diego?

KILROY har gratis studievejledning og vi hjælper dig fra de allerførste spørgsmål, til ansøgningsprocessen og til at du ankommer i San Diego. Vores studievejledere kan sende dig et budget og estimat over dine udgifter mens du læser i San Diego. Kontakt os på mail, på telefon 70 15 40 15 (man-fre 11-15) eller book et personligt møde med en studievejleder. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Lyder San Diego State University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt