San Diego State University

ansøg til San Diego State University

Ansøgning til San Diego State University

Uddannelsessystemet i USA er anderledes end det system vi har i Europa. Hvis San Diego State University har fanget din interesse, kan du kontakte KILROYs studievejledere for flere informationer. KILROYs studievejledning er gratis.

KILROY er den officielle repræsentant i Norden, Holland og Belgien for San Diego State University (SDSU) og vi hjælper dig med din ansøgning. Voress studievejledere vil med glæde svare på dine spørgsmål. 

Adgangskrav

Hvis du gerne vil læse et semester eller to på San Diego State University, kræves der en gennemsnitlig karakter fra din uddannelse. Hvis du vil læse et semester på SDSU Business Courses program, skal du have færdiggjort fag indenfor business eller taget basis fag indenfor accounting, finance, mathematics, statistics eller management of information systems for at blive optaget.

Kontakt en studievejleder for at høre mere om kravene.

Hvilke engelsk krav er der?

For det meste er kravet at du skal tage en TOEFL eller en IELTS test. Der er dog undtagelser. Vores studievejledere kan fortælle dig om du skal forvente at tage en test eller ej. 

Hvornår skal jeg ansøge om at læse på San Diego State University?

Vi anbefaler altid at du ansøger, så snart at du ved at du ønsker at studere i udlandet. Vi anbefaler at du ansøger mindst seks måneder inden dit semester starter. SDSU har tidlige deadlines og semestrene starter i januar og i august.

Hvordan foregår valget af fag?

Universitetet tilbyder 78 forskellige retninger på bachelor niveau. Som Study Abroad studerende kan du vælge fag fra samtlige af deres studieområder. Vær opmærksom på, at SDSU kører med et system, de kalder for "Crashing Course System". Dette indebærer, at man som international studerende først kan få sine fag endeligt godkendt, når man ankommer til universitetet og har tilmeldt sig. Derfor er det for studerende, der tager et semester som en del af deres danske uddannelse, en god idé at få godkendt ekstra mange fag hjemmefra, så chancerne for at få meritoverført opholdet er større. Hvis det ikke er noget, du skal have meritgodkendt, er det stadigvæk en god idé at finde 8-10 fag, du kunne være interesseret i, inden du søger ind.

Lyder San Diego State University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt