San Diego State University

Studieliv på San Diego State University i San Diego

Studieliv i San Diego

San Diego State University ligger i San Diego, den mest fantastiske by i Californien og tæt på den mexicanske grænse. San Diego er også kendt som USAs flotteste by og en af de sikreste byer i USA. Denne side fortæller dig om alle de ting du kan lave når du ikke skal studere og være til undervisning på San Diego State University.

Slap af og nyd solen

San Diego er perfekt hvis du elsker at solbade, surfe, stå på skateboard, køre på mountainbike, spille beachvolley og andre sommer aktiviteter og udendørssport. Det regner næsten aldrig i det sydlige Californien. Nyd de flotte strande og det skønne klima mens du studerer på San Diego State University (SDSU). 

studie i san diego
Gør dit surfboard klar og vent på den perfekte bølge.

Strande og steder du kan bo i San Diego

Mission Beach og Pacific Beach er populære områder for mange internationale studerende i San Diego. Hvis du skal læse et semester eller to i San Diego, så er disse områder rigtig hyggelige at bo i. Der er masser af muligheder for at dyrke vandsport og nyde de mange caféer, restauranter og butikker.

Besøg San Diego, der er så meget du kan glæde dig til ...

Når du ikke sidder til undervisning eller studerer kan du glæde dig til disse oplevelser:

 • I San Diego kan du besøge San Diego Safari Park, the USS Midway Museum eller tage på San Diego havnerundfart.
 • Tag på øl sightseeing. Der er faktisk mere end 70 bryggerier i San Diego.
 • Spis tacos eller en californisk burrito. Byen er kendt for 'taquerias', der er mere end 1,000 taquerias i San Diego.
 • La Jolla er en afslappet landsby på kysten af San Diego, perfekt til svømning, snorkling, surfing, dykning og kajak såvel som lækker mad og shopping.  
 • Hop ombord og tag på hvalsafari og delfinsafari i havet. Californien er et fantastisk område at spotte hvaler, delfiner, søløver og fugle i.
 • Besøg farverige Mexico, Hawaii eller Palm Springs.
 • Udforsk en af de mange nationalparker fx Anza-Borrego Desert State Park, Cleveland National Forest, Joshua Tree National Park eller Yosemite National Park.
 • Sejl i kano eller wakeboard på Colorado River.
 • Tag toget til Los Angeles - en smuk rejse langs kysten 
 • Tag på road trip fra San Diego til San Francisco.

universitet i san diego
Hvalsafari og delfinsafari udenfor Californiens kyst. 

ung i san diego
Sejl i kano på Colorado River

Californien ... ved hvordan man fester

Er du fan af at gå på barer, til events, festivaler, shows, ud at spise eller på natklub? San Diego er kendt for sine gode fester og natteliv. En af de bedste steder at gå ud er i Gaslamp Quarter og så bliver der også arrangeret en masse fester på campus. Husk at det ikke er lovligt at drikke alkohol i USA hvis du er under 21 år. 

fest i san diego
"We are not wasting our time, We refuse to hide ... We're going out tonight"
(San Diego Song, The Coronas)

5 gratis oplevelser i San Diego

Efter dagens undervisning eller som weekend program skal du love os at udforske byen. Hvis studiebudgettet er tight, får du her nogle gode råd til gratis oplevelser i San Diego.

 1. Se den smukke solnedgang i Oceanside Pier, San Diego mens du sidder ved bålet.
 2. Tag en svømmetur på en af strandene i det sydlige Californien. 
 3. Balboa Park er et besøg værd. Det er en smuk park med mange museer. Adgang til parken er gratis og det er et besøg i den botaniske have også. Du skal kun betale for havens park museum. 
 4. Tag på tur til smukke Hotel del Coronado. Dette viktorianske strandhotel kendt som "the Del" blandt lokale, er den anden største træbygning i USA og et historisk symbol siden 1977. Det ligger i Coronado, tæt på San Diego.
 5. Besøg museet for moderne kunst i San Diego Museum of Contemporary Art. Der er gratis adgang for alle under 25 år (med ID) og studerende over 26 år kan mod fremvisning af ID nøjes med at betale 5 USD.

unge i san diego - læs i san diego
Solnedgang ved Oceanside Pier.

studere i san diego - Balboa Park
Balboa Park.

Studierabatter i San Diego

Med dit ISIC studiekort får du rabatter og fordele i San Diego samt i resten af USA og verden. Download the ISIC Benefits App gratis og drag nytte af alle fordelene. Spar penge mens du er studerende i San Diego. Læs mere og køb dit ISIC studiekort her.  

Klima i San Diego

Området har et tempereret middelhavsklima, men San Diego har subtropiske tørre somre og masser af solskin året rundt. De gennemsnitlige temperaturer ligger på 14°C i januar og 22°C i juli

Lej en bil i San Diego

Måske vil du gerne udforske nærområderne ved San Diego i weekenderne med de andre studerende? KILROY har billeje i San Diego og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den bedste og billigste billeje i San Diego. Kontakt os og hør mere.

Lyder San Diego State University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt