San Diego State University

bo i san diego - studiebolig på San Diego State University

Campus & bolig på San Diego State University

Vil du gerne læse på San Diego State University, men ved du ikke hvor du skal bo? Vi guider dig og fortæller dig hvor du kan bo som studerende i San Diego og om hvordan campus livet er.

Studiebolig i San Diego

San Diego State University (SDSU) tilbyder studieboliger og arbejder tæt sammen med flere boliger i området. Du kan vælge at bo sammen med andre studerende eller du kan leje dit eget private værelse eller bo hos en lokal amerikansk familie. Du kan vælge mellem følgende muligheder:

  • University Towers Dormitory: Indenfor gåafstand fra hovedcampus kan du dele et værelse med en anden studerende i University Towers Dormitory. Mad er inkluderet 7 dage om ugen og du har adgang til et delekøkken. 
  • Bo på campus: I gåafstand eller en kort tur med en lille bus fra campus kan du dele en lejlighed med andre studerende. I har fælles køkken og priserne afhænger af antallet af værelser og om I deler soveværelse og badeværelse eller ikke.
  • Bo hos en familie: Bo hos en amerikansk familie inkl. to måltider om dagen.
  • Bo udenfor campus: Mange studerende vælger at leje en lejlighed udenfor campus med andre studerende. Dette er det billigste alternativ og universitetet kan hjælpe dig. Af populære områder kan nævnes Mission Beach og Pacific Beach.
  • Læs mere om bolig på San Diego State University.

Der er altid en studiebolig der passer til dit behov og dit budget. Kontakt vores studievejledere og få mere information. 

studere i san diego med kilroyLøb en tur på stranden i San Diego - bare fordi du kan.

Campus på San Diego State University
Det idylliske campus på SDSU ligger kun 10 minutter fra de lækreste strande i Californien. The Mission Bay Aquatic Center giver dig adgang til fede aktiviteter såsom surfing og vandski. Campus har ligeledes super gode faciliteter fx kan du glæde dig til de lækre læseområder, sportsfaciliteter, hyggelige caféer, swimmingpool, bibliotek, butikker og personale på campus som hjælper dig med at få en fantastisk studietid. 

Transport rundt i San Diego

Det er nemt at komme rundt i San Diego. Den offentlige transport er meget velfungerede og du kan komme rundt med 'The Trolley' som får studerende til mange sights i San Diego og udenfor. Den stopper også ved San Diego State University campus og det er kun en gåtur på tre minutter til SDSU’s American Language Institute.

Livet på campus

Når du ikke skal studere er der en masse aktiviteter på campus. Der er sportsklubber, hobbyklubber og andre associationer der samler de studerende fra både USA og resten af verden. Du kan være sikker på at få en masse venner fra hele verden, også udenfor undervisningen. 

Friends forever
Få venner fra hele verden mens du læser i San Diego. 

SDSU’s American Language Institute organiserer sociale aktiviteter som styrker dine engelsk kundskaber, bygger broer på tværs af kulturer og giver de studerende en aktiv livsstil. Glæd dig til at få muligheden for at deltage i frivilligt arbejde, udflugter, sport og kulturelle events.

Læs mere om studielivet i San Diego.

Lyder San Diego State University fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt