Santa Barbara City College

Ansøg til Santa Barbara City College

Ansøg til Santa Barbara City College

Santa Barbara City College har løbende optagelse, og vi anbefaler, at du ansøger lige så snart du ved, at du gerne vil læse her. Vi kan hjælpe dig med alt det praktiske, adgangskrav og selve ansøgningen.

Hvis du er interesseret i at læse på dette college, så kontakt os. Vi er SBCC's officielle repræsentant i de nordiske lande, Holland og Belgien, og kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål, ansøgningsblanketten og praktisk information. 

Adgangskrav til Santa Barbara City College

Santa Barbara City College evaluerer din ansøgning sammen med dine tidligere og dine nuværende studier. Du skal være fyldt 18, når du starter studierne på SBCC, og i øvrigt have et godt gennemsnit (minimumsnittet er omkring 4 på den danske skala). Der kan dog være undtagelser, så hvis dit snit ligger lige under, anbefaler vi, at du kontakter os alligevel.

Hvad er engelskkravene?

Alle nye studerende skal tage en test i engelsk og matematik når studierne på SBCC påbegyndes, så det er ikke et krav at have bestået en TOEFL eller IELTS-sprogtest for at kunne ansøge om at komme ind på SBCC. 

Hvornår skal jeg søge ind? 

Santa Barbara City College har to gange semesterstart om året udover et sommerprogram. Ansøgningsfristerne er følgende: 

  • Forår (Semester 1): 1. november
  • Efterår (Semester 2): 1. juni
  • Sommerprogram: 1. april

Vi anbefaler dog, at du søger ind lige så snart du har besluttet, at du gerne vil studere på SBCC. Ansøgningen for at få visa kan være en længere process, der kan tage flere måneder, og derfor anbefaler vi, at du starter ansøgningsprocessen omkring et halvt år før dine studier i Santa Barbara begynder. 

Lyder Santa Barbara City College fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt