Santa Monica College

Nyd livet omkring de mange havne - Santa Monica
 

Studier på Santa Monica College

Få opfyldt dine drømme om at studere i USA! Læs et semester eller to eller påbegynd din akademiske uddannelse på Santa Monica College.

Hvorfor studere på Santa Monica College?

Det populære Santa Monica College (SMC) i Californien tilbyder et udvalg af spændende kurser til konkurrencedygtige priser og med gode overførselsmuligheder til andre amerikanske universiteter.

Santa Monica College er et populært college som tilbyder mange spændende fag og uddannelser til lave priser. Skolen har desuden en fantastisk placering lige ved kysten i Californien og er en del af storbyen Los Angeles. Hovedcampus ligger blot 3 km fra stranden og med nye faciliteter der inkluderer et nyt bibliotek, planetarium, Academy of Entertainment & Technology samt et kæmpe fodboldstadium har studerende de perfekte rammer for nogle minderige studieår.

Mindre studiehold på SMC

Med en gennemsnitlig holdstørrelse på 35 studerende får den enkelte mere opmærksomhed og et tættere samarbejde med professorerne.

Santa Monica College hjemmeside

Læs mere om Santa Monica Colelge på deres hjemmeside: smc.edu

KILROY hjælper dig der vil studere på Santa Monica College

KILROY er Santa Monica Colleges danske repræsentant, og vi hjælper dig med at ansøge om optagelse, vælge fag og sender dig godt af sted på en unik studieoplevelse i USA.

Lyder Santa Monica College fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt