Santa Monica College

Ansøgning til Santa Monica College

Hvis du vil studere på Santa Monica College kan du tage kontakt til KILROY, som er skolens officielle repræsentant i Danmark. KILROY vil således kunne hjælpe dig med dine spørgsmål, ansøgninger og alle de praktiske spørgsmål.

Optagelseskrav 

SMC vil evaluere din ansøgning i forhold til dine tidligere og nuværende studier, dine karakterer og de fag som du på nuværende tidspunkt har gennemført. Der kræves generelt et godt gennemsnitligt akademisk resultat fra gymnasiet, men der kan gøres visse undtagelser. 

Engelsk krav

Alle nye studerende skal have foretaget en "assessment test" i engelsk og matematik i forbindelse med studiestart, så du behøver ikke at få foretaget en sprogtest i forbindelse med din ansøgning.
Skulle du dog ønsker at undgå evalueringen ved ankomst kan du vælge at tage en TOEFL test og derved undgå evalueringen.

TOEFL Test: Når man får taget en TOEFL test kan man med fordel bede dem om at sende test resultaterne direkte til skolen. For at de kan gøre dette skal du oplyse denne kode: 9622, når du tilmelder dig testen online.

Ansøgningsfrist

Semesterstart Study abroad/ Associate
Forår (semester 1): 1. november
Efterår (semester 2) 1. juli

* Disse datoer er vejledende da Santa Monica College har løbende optagelse, men vi anbefaler at du tager dig god tid, til også at få afklaret visum. Hvis du indsender ansøgningen efter denne dato, kan vi ikke garantere at den når at blive færdigbehandlet.

Ansøgningsskemaer

Kontakt venligst KILROY

Lyder Santa Monica College fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt