Santa Monica College

Studiehistorie om College i USA

Louise studerer i Los Angeles

Louise er rejst med KILROY til Los Angeles hvor hun studerer på Santa Monica College. Her nyder hun det amerikanske studieliv og elsker vejret, strandene, shoppingen og at være tæt på spændende rejsemål og oplevelser.

Modestudier og drømmelivet på College i USA

Hver dag føles lidt som en drøm. Jeg har oplevet og lært SÅ meget! Jeg ansøgte om at komme ind på Santa Monica College for at få mere erfaring, lære at stå på egne ben og samtidig studere mode, hvilket interesserer mig rigtig meget. For mig er det den perfekte kombination. Eftersom jeg endnu ikke er 100% sikker på hvad jeg vil studere i fremtiden, har det været rigtig godt for mig at læse fag som jeg er interesseret i, for at danne mig et billede af hvad uddannelsen indeholder.

Vælg dit eget skema på College i USA

På en almindelig dag, går jeg i skole fra mandag til torsdag fra 8-9.20 eller fra 8-11. Som du kan se, er det meget korte dage og derefter er der lang weekend. Tiderne kan du, mere eller mindre, selv bestemme eftersom du selv laver dit skema. Jeg har valgt fagene: English 1, Fashion 1 - Trends and Design, Fashion 2 - Color Analysis og Fashion 5 - Fashion Buying. Alle fagene har været super spændende og lærerige, også selvom jeg ikke er helt vild med alle lærerne. I starten var det også lidt svært at følge med i timerne pga. det engelske niveau, men det kom jeg nu meget hurtigt til at lære og vænne mig til. I halvdelen af fagene har jeg normalt haft hjemmeopgaver, mens den anden halvdel har været mindre arbejde men i lidt større omfang. 

Studielivet i Los Angeles

I fritiden prøver vi altid at finde på noget nyt. Vi soler, bader, shopper, træner, rejser, opdager nye områder af byen, fester og har det fedt. Den fedeste rejse jeg har været på har været til Las Vegas - den by er simpelthen magisk! Det aller bedste ved at være studerende i Los Angeles er alle de muligheder byen byder på, og selvfølgelig vejret. Det værste er nok hvordan landet bliver styret. De hjemløse er ikke på samme niveau som i Sverige - men så lærer man at sætte meget mere pris på det derhjemme.

College i USA er som en drøm

Jeg har været i Los Angeles i fem måneder nu, og det føles som en drøm hver eneste dag. Det er en drømmeverden og jeg fortryder ikke ét sekund at jeg tog hertil. Jeg har oplevet og lært så meget mens jeg har været her, og jeg vil opfordre alle til at gøre det samme som jeg. Jeg fik meget hjælp af KILROY med ansøgningen og fik svar på de spørgsmål som jeg havde. For mig var det lidt forvirrende i starten, så det var skønt at have nogen der kunne hjælpe mig med hele ansøgningsprocessen.

Vil du på College i Californien?
Kontakt KILROY

Se billeder fra Louises College ophold i USA herunder:

College i Californien og i Los Angeles - Vil du på College i USA?

Studerende i Californien - College i USA - Læs i Los Angeles

College i USA - Studieliv i USA - Læs mode i USA

Louise studerar i soliga Kalifornien på Santa Monica College

 

Vil du også på College i Los Angeles?
Kontakt KILROY

 

Lyder Santa Monica College fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt