Santa Monica College

Uddannelser på Santa Monica College

Vil du studere på Santa Monica College? Her finder du information om akademisk kalender, studieudgifter samt en oversigt over hvilke uddannelser der udbydes.

Fakta

Antal studerende: 30.000
Antal internationale studerende: 2.500

Akademisk kalender

SMC kører et semester system med efterårs- og forårssemestre og der er studiestart to gange om året, henholdsvis i februar og august. Dertil er der mulighed for at tage fire ugers kurser i januar (J-term). Vær opmærksom på at Orientation og registrering af studiehold finder sted to uger før semesterstart.

Semesterstart
Vinter (6 uger): 3. januar - 9. februar
Forår (16 uger) : 14. februar - 14. juni
Forår (12 uger) : 5. marts - 1. juni
Sommer (6 uger): 18. juni -27. juli
Sommer (8 uger): 18. juni - 10. august
Efterår (16 uger): 27. august -14. dec.
Efterår (12 uger): 17. sep. - 7. dec.

Bemærk at datoerne ovenfor er vejledende og kan afvige. Kontakt os for at få oplyst de præcise datoer.

Studieudgifter

Studieafgiften er meget forskellig fra uddannelse til uddannelse. Smid os en mail, og vi kan give dig de præcise priser på det studie, som du drømmer om.

Budget

Hvis du ønsker at se et anslået budget for et semester Study abroad hos Santa Monica College er du velkommen til at kontakte os.

Scholarships

Mere information omkring scholarships

Study abroad fag tilbydes kun på bachelorniveau og skolen tilbyder ikke hele bachelor- eller kandidatuddannelser.

Studiemuligheder

Skolen tilbyder såvel akademiske kurser som professionelle programmer. De mest populære uddannelser og fag er indenfor bl.a. Business, Psychology, Graphic Design, Game Development, Post -production & Visual effects, Interior design, Fashion Merchandising, Theatre Arts, Journalism og Physical Education.

For dig som gerne vil have lov til at udøve din sport, findes der gode muligheder indenfor basketball, fodbold, vandpolo, svømning, tennis, atletik og volleyball.

Vær opmærksom på, at SMC kører med et system, de kalder for "Crashing Course System".  Dette indebærer, at man som international studerende først kan få sine fag endeligt godkendt, når man ankommer til universitetet og har tilmeldt sig. 

Derfor er det for studerende, der tager et semester som en del af deres danske uddannelse, en god idé at få godkendt ekstra mange fag hjemmefra, så chancerne for at få meritoverført opholdet er større. Hvis det ikke er noget, du skal have meritgodkendt, er det stadigvæk en god idé at finde 8-10 fag, du kunne være interesseret i, inden du søger ind.

Lyder Santa Monica College fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt