University of California - Berkeley

UC Berkeley er en af de mest selektive og højest rangerede offentlige universiteter i USA
 

Studier på University of California, Berkeley

UC Berkeley er ofte rangeret som et af de bedste universiteter i USA og universitetet har over 35,000 studerende fra hele verden. Det internationale fællesskab og urbane miljø i solrige Californien byder på helt unikke rammer for de studerende. KILROY samarbejder med UC Berkeley Extension, som tilbyder certifikatprogrammer samt internationale diplomaprogrammer. Grundlagt i 1891 - UC Berkeley Extension er en del af UC Berkeley.

Herunder finder du relevant information om studielivet på University of California, Berkeley. På vores andre sider kan du finde information om uddannelser på University of California, bolig og campus, studieliv i Berkeley og ansøgningsprocessen.

Hvorfor studere på University of California, Berkeley Extension?

 • UC Berkeley er en af de mest selektive og højest rangerede offentlige universiteter i USA. Det er samtidig rangeret som et af verdens bedste universiteter!
 • Et International Diploma Program fra UC Berkeley Extension giver dig de værktøjer du har brug for, for at skabe succes i en global erhvervsverdenen.
 • Færdiggør en kvalitetsuddannelse og opnå et diploma, som beviser vellykket gennemførelse af det ansete Berkeley-pensum.
 • Du har mulighed for at kombinere din uddannelse med et praktikforløb.
 • Du kan bo på campus med mere end 35,000 studerende fra hele verden
 • Universitetet har over 1,000 studieforeninger og dermed stor mulighed for at connecte med andre studerende på tværs af interesser.
 • UC Berkeley ligger i San Franciscos Bay Area, blot 20 minutter fra San Francisco - en af de mest innovative, erhvervsdrivende og kulturelle byer i verden. Der sker altid noget i "the bay area", som fx koncerter, festivaler og sportevents.

Studier i San Francisco - Kort over Berkeley

Berkeleys placering, blot ca. 20 minutter fra San Francisco.

Hvad kan jeg studere på University of California, Berkeley Extension?


International Diploma Certificate Programs:

Universitetet tilbyder de såkaldte International Diploma Programs (IDP) som giver dig mulighed for at dygtiggøre din viden og erfaring igennem fuldtidsstudier indenfor erhvervsspecifikke uddannelsesretninger. Hvis du lever op til adgangskravene kan du vælge imellem fire forskellige certifikatprogrammer af varierende længde:

 • 2-måneders IDP certificates: Studier i Business Administration eller Management & Leadership.
 • 4-måneders IDP certificates: fokus på Business Administration, Entrepreneurship, Finance, Global Business Management, Management & Leadership, Marketing eller Project Management.
 • 8-måneders program: Færdiggør en 4-måneders IDP, efterfulgt af et 4-måneders praktikophold.
 • 12-måneders program - Management og Business Track (MBT) Begynd med et 4-måneders IDP i Business Administration eller Global Business Management; færdiggør herefter en IDP i Finance, Marketing eller Project Management, inden du færdiggør programmet med et 4-måneders praktikophold.

Hvad koster det at studere på University of California, Berkeley Extension?

Omkostningen for at studere på UC Berkeley Extension varierer afhængig af studieniveau og fagretning. Vores studievejledere er her for at hjælpe dig med at finde den rette studieretning og pris for hele dit studieophold, kurser etc. Vores studievejledere kan desuden besvare de spørgsmål du måtte have om studieforhold og uddannelser på UC Berkeley Extension. Kontakt os for at modtage en pris og budget og få svar på dine spørgsmål.

Hvordan kan KILROY hjælpe mig på studieophold i USA?

KILROY tilbyder gratis studievejledning og vi assisterer dig hele vejen fra dit første spørgsmål omkring studier i USA til ansøgningsprocessen og frem til ankomst i Californien. Vores studievejledere kan desuden sende dig et estimeret budget over din inkomst og omkostninger under din studietid på University of California, Berkeley. Kontakt os for mere information om studier på University of California, Berkeley Extension.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om University of California, Berkeley

Lyder University of California - Berkeley fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt