University of California - Berkeley

Studer i San Francisco

Studielivet i Californien

Studielivet i Berkeley, California er sjovt og spændende! Berkeley er en hyggelig by i San Francisco Bay området. Som studerende på University of California, Berkeley Extension befinder du dig i hjertet af Berkeley!

Berkeley i Californien

Berkeley er en mindre by i Californien med et stort omdømme. Det er en af de mest politisk liberale byer i USA og er kendt som centrum for akademiske-præstationer, videnskablig forskning en levende kunstscene.

I San Francisco Bay området finder du en bred vifte af forskellige kulturer og indbyggerne byder diversitet velkommen med åbne arme!

Studielivet i Berkeley

I downtown Berkeley er du i centrum for kunst og underholdning, som byder på både biografer, teatre og koncertsteder. Du kan snuppe en kop kaffe i en hyggelig udendørs café eller gå en tur igennem Berkeley Hills.

I weekenden kan du udforske San Francisco og fx leje en cykel og køre over berømte Golden Gate Bridge eller tage en cabel car igennem Chinatown til Fisherman's Wharf.

I det nordlige Californien finder du desuden mange attraktioner indenfor rækkevidde. Napa Valley, med områdets vingårde, restauranter og shopping, er blot en times kørsel fra San Francisco. Du kan flyve til Los Angeles på en time eller køre til Lake Tahoe for at stå på ski på mindre end fire timer. Yosemite National Park som byder på spektakulære klippeformationer, hiking og smukke vandfald, er også mindre en 4 timers kørsel væk.

Klimaet i California

I Californien vil du opleve en masse varme og solrige dage med lav luftfugtighed. Nætterne kan være kolde og klimaet forandrer sig meget fra syd til nord. Det er derfor vigtigt at tage både badetøj så vel som varmt tøj med under dit ophold. I Californien finder du et af de varmeste steder på Jorden samt bjergkæder med sne.

Transport rundt i 'Bay Area'

Berkeley, San Francisco og det såkaldte 'Bay Area' har generelt god offentlig transport. Hvis du vil udforske resten af Californien på egen hånd, kan du let leje en bil eller en cykel.

Lyder University of California - Berkeley fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt