University of California - Berkeley

Bolig og campus ved University of California Berkeley Extension

Campus og bolig på University of California

UC Berkeley Extension ligger blot få gader fra campus i hjertet af downtown Berkeley. Her er mange boligmuligheder for studerende at vælge imellem.

Hvor kan jeg bo?
Du kan vælge bolig baseret på dine præferencer og budget. For eksempel den livlige atmosfære på et kollegie (dormitory), den personlige oplevelse ved at bo hos en værtsfamilie eller friheden i en privat eller delt lejlighed. Du kan bo i både Berkeley og San Francisco.

Det er dit eget ansvar at finde et sted at bo, mens du studerer, men universitet samarbejder med flere forskellige udlejere, som kan hjælpe dig med at finde et godt sted. De fleste vælger at bo tæt på campus, men andre studerende bosætter sig i San Francisco og pendler den halve time til Berkeley. 

Boligtyper 
Det er et godt valg at bo på kollegie, hvis du vil have et struktureret miljø, men samtidigt få mulighed for at møde en masse nye mennesker. 

Du kan også vælge at bo i en lille lejlighed, hvis du vil være mere selvstændig og foretrækker ro til at studere og mere privatliv. 

Har du lyst til at bo hos en familie i området? De såkaldte homestays er ideelle for dig, som vil prøve at leve det lokale liv i et privat hjem. Homestays er populære og du kan bo hos familier i både Berkeley og San Francisco. 

I starten af dit ophold anbefales det at du bor på hotel eller hostel, mens du leder efter et mere permanent sted at bo. 

Universitetet kan sørge for kontakt mellem studerende og udlejere som en service, men selve aftalen og lejekontrakten er udelukkende en sag mellem dig og din udlejer. Det er derfor meget vigtigt at du er helt sikker, før du underskriver en lejekontrakt. At bryde kontrakten er en alvorlig sag. Universitetets service for internationale studerende kan ikke vejlede dig, men vil videresende dig til 'Renter's Assistance' på campus.

Kontakt vores studievejleder for mere information omkring bolig og UC Berkeley Campus.

Lyder University of California - Berkeley fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt