University of California - Los Angeles

Gå forbi UCLA's ikoniske Royce Hall hvis du har behov for inspiration.
 

Studier på University of California, Los Angeles (UCLA)

I 1919, var UCLA kun det andet campus på University of California. Siden dengang er UCLA vokset, til i dag at være et verdenskendt og anerkendt universitet og en kendt institution. Universitetet har haft Nobelpris vindere, Guggenheim kunstnere, medlemmer fra National Academy of Sciences, kendte kunstnere og musikere og olympiske mestre. Netop derfor, er det ikke nogen overraskelse at UCLA er den mest ansøgte skole i USA. Som international studerende, har du mulighed for at tage fag igennem UCLAs udvidede program eller på College of Letters and Science.

Hvorfor skal jeg læse på University of California, Los Angeles?

UCLA Extension (UNEX) tilbyder programmer i et antal specialområder og fag såsom marketing, ingeniør, finans og screenwriting. Med i uddannelsen er praktikophold som giver den perfekte kombination af akademisk viden og arbejdserfaring. Denne viden og træning giver ikke kun dit CV et boost, det forbereder dig også på videreuddannelse og arbejdslivet.

Hvis du ikke ønsker at tage en hel uddannelse i Californien, kan du også læse på UCLA i et semester eller to. Som Study Abroad studerende kan du tage fag enten fra UCLA Extension, UCLA College of Letters and Science eller begge steder fra. Hvis du gør dette, er det mulighed for at overføre fagene til dit universitet i Danmark. 

Akademisk omdømme

UCLA er en af de mest anerkendte og højtstående universiteter i USA. Næstefter Berkeley, dets søstercampus, er UCLA et af de højest placerede universiteter i landet. Universitetet har modtaget høje vurderinger i akademiske færdigheder, akademisk omdømme, forskning, biblioteker og viden. Hvert år stiger UCLA højere og højere i rang og ligger i toppen med de aller bedste, både private og offentlige, universiteter. Og der er en kategori hvor UCLA altid fører - UCLA modtager flere ansøgninger end nogen anden institution i USA. UCLA er populært på baggrund af lokaliteten, det akademiske niveau og studielivet. For nylig blev UCLA nummer 37 i QS World University Rankings (2014), 8. plads i Times Higher Education World Reputation Rankings (2013) og 12. plads i Academic Ranking of World Universitities by Shanghai Jiao Tong (2014).

Hvad kan man læse på UCLA?

Igennem UCLA Extension kan studerende få uddannelser indenfor blandt andet: arkitektur og indendørs design, design & kommunikationsstudier, kunst, regnskab, business administration, finans, international handel, markedsføring, marketing, musik produktion, ejendomsmægler, journalistik, cinematography, film producering og bæredygtighed. På College of Letters and Science kan de studerende tage en bred vifte af fag indenfor humanities, social sciences og hard sciences så længe de møder kravene om det specifikke fag. Bemærk venligst at fag indenfor økonomi og psykologi er begrænsede, da de er meget populære for nuværende studerende.

Hurtige facts om UCLA:

Antal studerende: 28,000
Antal kandidat studerende: 13,000
Antal internationale studerende: 3,000
Akademisk kalender: UCLA  arbejder efter kvartaler hvilket betyder at det akademiske år er delt op i dele der svarer til efterår, vinter, forår og sommer. Hver akademisk term, udover sommeren, varer 11 uger (ti ugers undervisning, en uges eksamen). UCLA Extension arbejder også efter kvartaler med næsten den samme opdeling.

Hvad koster det at læse på UCLA?

Prisen varierer afhængig af hvilket studie, du ønsker at læse på, samt hvilket uddannelsesniveau, du befinder dig på. Kontakt en studierådgiver for at få de præcise priser på dét studie, du ønsker at søge ind på.

Lyder University of California - Los Angeles fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt