University of California - Los Angeles

Studerende i Los Angeles | Studerende i Californien

Studieliv i Californien

UCLA ligger i altid pulserende Los Angeles i staten Californien. Den største campus bygning ligger i Westwood Village. Denne 'lille college by' ligger ikke langt fra andre fede områder såsom Santa Monica, Venice Beach, Beverly Hills, Century City, West Hollywood og Bel-Air.

Livet som studerende i Californien

Det er sandt at Californien, og særligt Los Angeles, har sin helt egen kultur. Los Angeles er en meget åben og venlig by, særligt på campus. Du kommer til at møde mennesker fra hele verden, forskellige etniciteter, baggrunde, sociale klasser og religioner. Det er denne mangfoldighed der gør Los Angeles til sådan en spændende by. Netop på grund af de mange forskellige kulturer, sprog og religioner er folk meget åbne over for hinanden. Og netop derfor vil du også føle dig velkommen.

I Los Angeles er det ret normalt at mødes og bare hænge ud og snakke med nye mennesker. Netop derfor er det ret nemt at møde nye venner. Som hovedregel er folk fra Los Angeles meget venlige og afslappede. Los Angeles er et fantastisk sted at bo og være når blot man er opmærksom på trafikken og kørekulturen, som kan tage en del tid. Som studerende i Los Angeles skal du dog ikke bekymre dig om at køre. Langt de fleste UCLA studerende bor tæt på campus, så det er ikke standard at have bil som studerende. Westwood Village har en masse sjov og underholdning så det er nemt at komme omkring til fods. Hvis du vil besøge fx Santa Monica er det ret nemt at tage bussen fra campus til Santa Monica. 

Befolkning i Los Angeles

Los Angeles er hjem til mere end 4 millioner mennesker, så byen er næsten på størrelse med hele Danmark. Los Angeles er hjem for folk fra hele verden, og netop derfor er LA det man kan kalde en "melting pot".

Klima i Los Angeles

Ligesom rygtet siger, så er Los Angeles varmt og solrigt året rundt. Temperaturerne kan falde lidt om vinteren og om efteråret, men der er ikke de store udsving i det sydlige Californien. Så det er slet ikke utænkeligt at man kan ligge på stranden i december.

Læs mere om livet på UCLA's campus.

 

Lyder University of California - Los Angeles fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt