University of California - Los Angeles

Studieliv i Los Angeles | Studieliv i Californien

Studieliv på University of California | Studieliv i Los Angeles

UCLA ligger for foden af Santa Monica bjergene. Campus ligger kun 5 minutter fra havet og tæt på den berømte Sunset Boulevard mod nord.

UCLAs campus er så smukt og majestætisk at det tiltrækker hundredevis af besøgende dagligt særligt om foråret og sommeren. To ikoniske bygninger, Royce Hall og Powell Library er to af UCLAs originale bygninger.

Den smukke arkitektur, sammen med solens stråler gør, at det er ren idyl at gå til undervisning. Udover at campus er helt vildt smukt, er det også vigtigt at vide at UCLA's campus er meget sikkert. Universitetet har sin egen politistation 24/7 såvel som en Community Service som kan følge én hjem sent om aftenen. UCLA's studerende er ret aktive så man er sjældent alene på campus og der er altid folk rundt omkring. Sagt med andre ord, så sover universitetet aldrig. UCLA Extension ligger i Westwood Village area så det er integreret i studie- og campuslivet.

Faciliteter på University of California i Los Angeles

UCLA har faciliteter såsom restarauranter, fritidsaktiviteter og akademiske bygninger til de studerende. Som studerende på UCLA kan du træne på John Wooden Center, solbade på Sunset Canyn Recreation Center, studere på bibliotekerne, hænge ud på Ackerman Student Union, handle ind i Associated Students Store og nyde campus' restauranter. Studerende på UCLA Extension modtager et BruinCard ID ved ankomst, som giver adgang til alle disse faciliteter. Derudover er UCLA campus også hjem for Pauley Pavilion som er en splinterny basketball, volleyball og gymnastik arena. Når skolen afholder sports events, så er Pauley Pavilion fyldt med heppende studerende og fans. UCLA er meget entuisiastiske og stolte af deres hold, hvilket er en fed oplevelse under ens amerikanske college oplevelse. Rent faktisk spiller UCLA's fodboldhold alle hjemmekampe på det berømte Rose Bowl arena. Der er plads til 90.000 publikummer og alligevel er der fyldt.

Studiebolig i Los Angeles 

Igennem UCLA kan du søge om at bo på skolens område. Det er dog mere almindeligt for internationale studerende at bo udenfor campus. De fleste lokale studerende foretrækker friheden ved at bo udenfor campus efter deres første og måske andet år på skolen. De omkransende Westwood naboområder har mange private lejligheder og studieboliger at vælge i blandt. Du vil finde ud af, at det er de studerende der dominerer dette område, så atmosfæren og stemningen er ret ung og hip. UCLA's Community Housing Office (CHO) er en god hjælp til at finde bolig. 

 

Lyder University of California - Los Angeles fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt