University of California - San Diego

Søg ind på UCSD

Ansøg til University of California, San Diego

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du søger ind på University of California, San Diego. Hvis du er interesseret i at studere her, så kontakt en af KILROY's studierådgivere. KILROY er universitetets officielle repræsentant i de nordlige lande, Holland og Belgien, og kan hjælpe dig med information, ansøgning og alt det praktiske.

Adgangskrav til University of California, San Diego

Study abroad-studerende skal kunne præsentere karakterer, der er højere end gennemsnittet for at blive optaget på UC San Diego. Det er også et krav, at du har taget en engelsk sprogtest som TOEFL eller IELTS. Det er et akademisk konkurrenceminded universitet, og de studerende må forvente, at skulle læse moderat til meget under studierne. Når det er sagt, så er UCSD et forrygende universitet, med en virkelig lækker placering.

Adgangskravene kan variere afhængig af hvilket studie, og hvilket niveau, du befinder dig på. Kontakt KILROY for at få de præcise adgangskrav for netop dét studie, som du er interesseret i. Du kan også få information om de stipendier, som UCSD tilbyder til internationale studerende.

Hvornår skal jeg søge ind på University of California, San Diego?

Ansøgningsfristen varierer, men er typisk mellem tre og fem måneder før studiestart. Generelt anbefaler vi, at du søger ind så tidligt som muligt. Kontakt KILROY for mere information om ansøgningsfrister på dit ønskede studie.

Lyder University of California - San Diego fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt