University of California - San Diego

Bolig på University of California San Diego

Bolig & Campus på University of California, San Diego

Hvis du skal studere på UCSD, får du brug for et sted at bo. Du skal ikke være bekymret - der er flere muligheder. Herunder finder du information om dine boligmuligheder samt information om det generelle campusliv, du kan forvente dig i San Diego.

Studenterbolig i San Diego  

San Diego er et smukt sted at opleve som international studerende, og når det kommer til bolig, har du flere forskellige muligheder. 

On-campus bolig er desværre kun muligt mellem juli og august. Kontakt KILROY's studierådgivere for at få mere information om de 10 ugers on-campus boligmuligheder. Tuolumne Lejlighedskompleks på UCSDHvis du hellere vil bo væk fra campus, kan vi anbefale Anatolia Housing, der er et lejlighedskompleks tæt på campus. Der er mange forskellige muligheder gennem Anatolia Housing med flere forskellige prisniveauer. Ansøgere kommer til at bo sammen med andre internationale studerende, og der er to personer per værelse og fire personer per lejlighed. Alle værelser og lejligheder skal deles mellem personer af samme køn, medmindre man på forhånd har ansøgt om indkvartering for f.eks. par. Der er også enkelte private værelser.

En anden boligmulighed er f.eks. luksuslejlihederne Costa Verde (der har både pool og fitness). De er mulige at leje helt ned til blot 1 måned, hvilket betyder, at de studerende kan bo her, mens de leder efter en billigere løsning. Det er selvfølgelig stadig muligt at forlænge lejen til et kvartal eller endda et år, hvis den studerende ønsker dette.

Man kan som studerende også finde privat bolig gennem andre udbydere. Vær dog opmærksom på, at vi anbefaler, at du ALDRIG betaler for noget på forhånd, som du ikke har set personligt. Derfor bør du arrangere midlertidig bolig, til når du ankommer. Det kan f.eks. være ved at booke et værelse på et hotel eller et hostel, så du har en base det første stykke tid, mens du finder din permanente bolig. 

Følgende områder er populære blandt de studerende: 

  • Pacific Beach
  • Mission Beach
  • University Town Center
  • La Jolla - et hyggeligt område, der dog henvender sig mest til de lidt ældre studerende eller familier.

Nogle studerende benytter sig også af muligheden for at bo på homestay. Her kommer du til at bo sammen med en lokal familie, hvilket giver dit ophold et kulturelt pift. Kontakt venligst vores studierådgivere, hvis du ønsker mere information om dette.

Campusser på University of California, San Diego

Der er tre campusser for internationale studerende på University of California, San Diego: University City Center, La Jolla og Mission Valley. De fleste studerende har timer på City Center Campus. 

Campuslivet på University of California, San Diego

Universitetets 5 km² store campus har nem adgang til stranden og dermed til de bedste surferspots i hele Californien. Selve campus har alt, hvad du har behov for. Du finder bl.a. restauranter, pubs, caféer, små supermarkeder, koncertsale og et teater. Campus på UCSD

Mens du studerer på UCSD får du masser af nye venner, og der vil være mange muligheder for at deltage i sociale begivenheder.

studier på UCSD | læs i San Diego

Campuslivet byder blandt andet på muligheden for at blive optaget på et af skolens sportshold, der alle bærer navnet 'The Tritons', uanset om du spiller basket, fodbold eller golf.Studér på UCSD i Californien

Transport fra UCSD til San Diegos centrum

Offentlig transport til og fra centrum af byen er både nemt, billigt og kører hver eneste dag i ugen. UCSD ligger godt 20 km fra centrum af San Diego og i samme afstand fra den internationale lufthavn.

UC San Diego Shuttle-service (udelukkende til hovedcampus). Under hele det akademiske år (sommeren undtaget) tilbyder UCSD gratis shuttle-service til campus.

Lyder University of California - San Diego fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt