University of California - San Diego

Studielivet i San Diego

Studerende i San Diego

San Diego har omkring 1,3 millioner indbyggere, og med 70.000 studerende kan du nemt fornemme byens ungdommelige atmosfære, der både er varm og venlig. Hvis du er frisk på et eventyr, kommer du helt sikkert ikke til at kede dig i San Diego.

San Diego har et fantastisk klima og mere end 100 km strand. Derudover er der bjerge med højder på op til 2000 meter, så det er en helt ideel destination for studerende, der godt kan lide udendørsaktiviteter som f.eks. surfing, løb, cykling, klatring på klipper, kajak eller svømning. Derudover er San Diego et perfekt udgangspunkt, hvis du ønsker at udforske Californien, den sydvestlige del af USA og endda Mexico, der ligger meget tæt på.  

Den sjove side af uni-livet i San Diego 

På UCSD kan du tilslutte dig nogle af de mange sociale klubber, eller deltage i de mange aktiviteter og fester, der ofte er gratis. Der sker altid noget på UCSD og i San Diego.

Alle områder og nabolag i San Diego har deres egen unikke stil, og det er fedt blot at opsnuse stemningen i de forskellige områder. Der er f.eks. stor forskel på atmosfæren i Ocean Beach og i La Jolla. Én måde at opleve de forskellige nabolag rigtigt, er ved at snakke med de lokale. "Californians" er generelt meget åbne, hjælpsomme og snaksagelige. Du får deusden helt sikkert lokale venner, der tager dig med rundt til de hemmelige afkroge af byen, og det sådan, at man oplever det mest autentiske San Diego.

Strandene i San Diego 

Glem alt om Venice Beach og Long Beach i Los Angeles! I San Diego har du Pacific Beach og Mission Beach. Surfere fra hele verden kommer hertil for at kaste sig ud i bølgerne, og man kan surfe hele året rundt her. I vintersæsonen falder temperaturerne, og man får her brug for en våddragt, selvom lufttemperaturen måske er behagelig nok. De bedste surfersæsoner i San Diego er mellem august og november samt mellem februar og april. 

Strandlivet i San DiegoDer findes også mange strande i La Jolla. Black's Beach i dette område er en smuk og isoleret 3 kilometer lang strand, der ligger nord for Scripps Pier. Stranden er placeret for foden af nogle klipper, der tårner sig omkring 100 meter op i luften bagved dig. Du kommer hertil ved at gå fra kysten i La Jolla eller ved at klatre ned af den rå sti fra klipperne. I den nordlige del af stranden er badetøj ikke obligatorisk, hvorfor du sikkert ser en flok nudister fra tid til anden. Black's Beach er desuden kendt for at have nogle af de vildeste surferbølger i Californien, og derfor er området anbefalet til erfarne surfere.  

Kombinér bylivet og strandlivet i San Diego  

I San Diego skinner solen næsten altid. Ud af årets 365 dage er 300 af dem uden regn. Det er varmt, og du finder masser af strande i San Diego. Du kan også tage ud og surfe, shoppe langs promenaden eller besøge en af flere store forlystelsesparker. I både San Diego og La Jolla har du et stort udvalg af restauranter, caféer og barer. 

Mange af de events, der bliver arrangeret i San Diego foregår faktisk uden for byens centrum. Du finder også mange shoppingområder, barer og meget andet uden for byens centrum, og især området omkring Ocean Beach og Pacific Beach er fede steder at hænge ud, nærmest uanset hvad du har lyst til at lave.

7 gratis aktiviteter i San Diego for studerendeAktiviteter i San Diego

  1. Skateparks! Der er mere end 30 skateparks alene i San Diego - Vidste du, at dét at stå på skateboard oprindeligt startede i Californien?
  2. Balboa Park - en næsten 5 km² stor kulturpark i San Diego. Den botaniske have er gratis, og om aftenen er parken virkelig hyggeligt oplyst, og ind i mellem kan du opleve mindre festivaler eller livebands, der spiller. 
  3. I den gamle bydel kan du få et indblik i byens kulturhistorie og se, hvordan det var at bo i San Diego i det 19. århundrede. Se de ældgamle huse og butikker, og prøv nogle af de lækre restauranter i området. Vi kan anbefale et besøg i The Gaslamp Quarter ved marinaen. 
  4. Oplev de vilde søløver slikke sol på klipperne i La Jolla-bugten.
  5. Tag på San Diego Union Museum, hvor San Diego Union-avisen stammer fra. 
  6. Besøg San Diego County Sheriff's Museum i den gamle bydel, og se gamle håndjern, uniformer, patruljebiler, helikoptere, fængselsceller og retssale.
  7. STRANDENE! Der er så mange strande i San Diego, så du skal egentlig bare vælge din favorit. Tag bøgerne med og studér i de perfekte omgivelser.

Studierabatter i San Diego

Vidste du, at du med et ISIC studiekort får adgang til mere end 40.000 rabatter over hele verden, og selvfølgelig også i San Diego. Hvis du henter den gratis fordelsapp, kan du se hvilke rabatter, du kan få i San Diego. Læs mere om ISIC-kortet her.

Klimaet i San Diego

San Diego har et klima, der minder meget om Middelhavets klima. Det vil sige mildt og solrigt vejr hele året rundt. Gennemsnitstemperaturen er 14°C i januar og 22°C i august. Det er varmest i sensommeren og det tidlige efterår, hvor temperaturen kan komme op omkring de 30°C. Der er sjældent sne og is om vinteren.

Lej en bil i San Diego  

Californien har nærmest undelige muligheder, og hvis du skal have en chance for at opleve det hele, anbefaler vi dig, at du lejer en bil. På den måde kan du besøge de forskellige steder i dit helt eget tempo. KILROY tilbyder billig billeje i San Diego og Californien, og har du spørgsmål, må du endelig kontakte os. Så får vi arrangeret den billigst mulige billeje til dig.

Lyder University of California - San Diego fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt