RMIT Vietnam

RMIT Vietnam - studerende på plænen foran campus
 

Studier på RMIT Vietnam

RMIT Vietnam giver internationale studerende mulighed for en helt unik og enestående oplevelse. Vietnam er et pulserende land under konstant udvikling. Verden er i forandring og RMIT Vietnam er din chance for at opleve denne forandring med egne øjne - og selv blive en del af det.

RMIT er internationalt førende indenfor global handel, teknologi, design, kommunikation og engineering og med en uddannelse fra RMIT Vietnam kan du komme helt forrest i køen på det internationale jobmarked. Studerende på RMIT Vietnam kan vælge mellem to forskellige campus: Saigon South Campus (i Ho Chi Minh City) eller Hanoi Campus ved Ngoc Khanh Lake i Hanoi. Som studerende ved RMIT Vietnam får du en international anerkendt uddannelse med erfaringer fra et pulserende og hurtigt udviklende Sydøstasiatisk land.

Studieretninger

Handel, Design, Teknologi, Ingeniør, Professionel Kommunikation

Hvorfor studere på RMIT i Vietnam?

  • Vestlig uddannelse i et unikt miljø hvor du studerer i et dynamisk og udviklende land.

  • Internationalt anerkendte uddannelser med globalt fokus - al undervisning på engelsk

  • Studieservices såsom orientering, studievejledning, indlæringsudvikling og studiekonsultation for at sikre at dit "hjem væk fra hjemmet" samt din oplevelse er givende og udbytterig.

  • Faciliteter i verdensklasse: Nyeste multimedieteknologi i hvert undervisningslokale, air conditioning, WIFI overalt på campus, moderne undervisningslokaler, nyeste teknologi og udstyr, state-of-the-art bolig- og studiefaciliteter
  • Uovertrufne faciliteter der komplimenterer dit studie- og karrierevalg
  • Overkommelige priser
  • Undervisere fra hele verden
  • Study Abroad studerende kan tage et semester på hvert campus, og har dermed mulighed for at opleve to vidt forskellige byer.

Akademisk omdømme

RMIT - Fem stjerner i "excellence in higher education"

RMIT - Fem stjerner ud af 5 i "QS stars for education excellence"

RMIT modtog fem ud af fem stjerner for ekspertise inden for uddannelse, beskæftigelsesegnethed, undervisning, internationalisering samt teknik og teknologi. Et femstjernet universitet betyder et internationalt ry for uddannelse og forskning i verdensklasse på tværs af en bred vifte af områder. Tildelingen af 5 stjerner har placeret RMIT blandt nogle af de bedste universiteter i verden og fortsætter med at styrke RMITs globale placering.

Fakta

Total antal studerende globalt: 6.000
Internationale studerende: 910

Akademisk kalender

RMIT Vietnam har et trimester-system med studiestart i februar, juni og oktober.

Studieafgifter

RMIT Study Abroad: Semester-Base Package. Bemærk at priserne er vejledende. Studieudgiften betales direkte til universitetet.

UG (Hele uddannelsen) fra 765.650.000 VND*
PG (Hele uddannelsen) fra 593.240.000 VND*
Study Abroad: UG - USD 6.600* pr. semester // PG - USD 8.600* pr. semester.

*Vær obs på at priserne kan variere fra år til år. Kontakt derfor KILROY for priser og budget for dit studieophold på RMIT Vietnam.

Lyder RMIT Vietnam fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt