RMIT Vietnam

RMIT Vietnam campus - studere i Vietnam

Studielivet ved RMIT Vietnam

RMIT Vietnam har to campus, Saigon South Campus og Hanoi Campus. Saigon South Campus er placeret i District 7 i Ho Chi Minh City. Hanoi Campus ligger lang Ngoc Kan Lake.

Saigon South Campus

RMIT Vietnams Saigon South campus er bygget til studieformål, som et moderne uddannelsessted. Hovedcampus - AB1 - er en femetagers bygning med trådløs teknologi, der lader studerende tilgå akademiske ressourcer på alle tidspunkter ligegyldig hvor de befinder sig.

The Recreation and Events Complex, byder på en bred vifte af interessante faciliteter til rekreative formål, og giver de studerende mulighed for at forbedre sig og socialisere uden for klasseværelset. AB2 (en anden akademiske bygning) med studiefaciliteter til yderligere 4.000 studerende, har forskellige moderne madsteder der tilbyder vietnamesiske og vestlige retter.

Studieaktiviteter indbefatter bl.a. "sociale klubber" og sportslige foreninger som fodbold- og basketballhold. Yoga, Aikido samt klassisk og moderne dans undervises der også i på campus. De studerende har desuden etableret egne klubber for erhvervslivet, engelsk samt andre sociale behov.

Hanoi campus

RMIT Vietnam i Hanois uddannelser finder nu sted i nye attraktive lokaler i Handi Resco Building, på bredden af ​​en af ​​Hanois smukkeste søer. Den nye campus er udstyret med de nyeste state-of-the-art undervisningsfaciliteter, med multimedie-teknologi og andre innovative funktioner der giver mulighed for nytænkende indlæring i uformelle, samarbejdsorienteret omgivelser.

Den nye placering gøre det fortsat muligt at udvikling RMIT Vietnam i det 21. århundrede, med læringsmuligheder for alle studerende på campus, der arbejder på at opnå det globale stempel til en international karriere.

En række sportsbegivenheder og andre fællesskabende aktiviteter er også tilgængelig for de studerende i Hanoi. Dette campus åbnede i 2004 og har omkring 1200 studerende Bachelor of Commerce, Bachelor of Business (Bogføring), Bachelor i Kommunikation (Professional Communication) og Master of Business Administration

Åbnet i 2004, Hanoi campus har omkring 1200 studerende, der studerer Engelsk, Bachelor of Commerce, Bachelor of Business (Bogføring), Bachelor i Kommunikation (Professional Communication) og Master of Business Administration mv.

Bolig

On-campus studiebolig er tilgængelig ved Saigon South Campus (omkring 100 pladser), hvor et ledelsesteam er tilgængeligt 24/7. De tilgængelige boliger er både single- og deleværelser. Værelserne har alle egne sikkerhedsbokse til værdigenstande og trådløs adgang til universitets intranet.

Det er ikke muligt at bo på campus i Hanoi, men et Student Support team samt RMITs internationale afdeling i begge byer hjælper studerende med at finde private boligmuligheder.

Lyder RMIT Vietnam fristende?
Få gratis vejledning
Kontakt